Dobbelt diagnose behandlingsplan

05/01/2010 by admin

Dobbelt diagnose behandling er specielt difficulr til at foretage på grund af den kompleksitet og enmeshment af komponenterne psykiatriske og stofmisbrug. Det bedste mulige resultat af nyttiggørelse fra stofmisbrug og stabilitet med psykiske symptomer er gjort mere realistisk med en effektiv og aktiv behandlingsplan.

Identifikation

Dobbelt diagnose som en specifik enhed kom med den erkendelse, at ingen mængde af misbrug intervention eller psykiatriske intervention syntes at være effektive med visse klienter, når de udføres som eneste behandling-tilstand. Disse klienter led af en mental sygdom ud over stofmisbrug spørgsmål, og to blev så sammenflettet at behandle en ikke var effektiv. Der skulle være en specifik behandlingsplan lavet for Co forekommende uordnede klienten.

Funktioner

Behandlingsplan for dobbelt diagnose skal involvere mange forskellige discipliner. Ud over den primære terapeut eller case manager, bliver der nødt til at være stofmisbrug specialister. En medicin udbyder (psykiater eller sygeplejerske praktiserende læge) er en vigtig del af processen, som er enhver adjungeret behandlinger såsom erhvervsuddannelse og levende færdigheder uddannelse. Motiverende samtaler er et effektivt redskab for udbydere at bruge i alle de forskellige terapeutiske komponenter.

Typer

Gruppe terapi er en nødvendig bestanddel af behandlingsplan. Grupper er effektive i støtte, ansvarlighed og feedback. Nogle af typerne af grupper skal være stofmisbrug uddannelse, forebyggelse af tilbagefald, medicin uddannelse, bor færdigheder uddannelse og praksis og sundhed oplysninger.

Fordele

Fordelene ved det tværfaglige team er mange. For virksomhed er der støtte, opmuntring, høring og forebyggelse af udbrændthed. For kunden er der et netværk af fagfolk og en flerstrenget tilgang, der omhandler psykiske og fysiske problemer. Klienten modtager også bistand til fremskaffelse af tjenester, herunder medicinsk, bolig og finansiering. Disse systemer er nogle gange svært for klienten at behandle på sin egen.

Advarsel

Arbejde med dobbelt diagnose klient kan være frustrerende. En behandlingsplan, der omfatter de fagfolk, der er nødvendige for at løse de forskellige mental sundhed og stofmisbrug problemer er et værktøj, der kan være effektiv for klienten. Behandling mål af afholdenhed fra narkotika og stabilitet i hendes psykiske sygdomme er imidlertid lang sigt. Når du opretter planen, bør meget grundlæggende og kortsigtede mål være de foreslåede resultater, med regelmæssig evaluering og vurdering.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com