Kronisk halsbrand symptomer

08/08/2013 by admin

Kronisk halsbrand er ikke tilbøjelige til at finde en kur fra antacida eller over-the-counter smertelindring. Det kan være et resultat af GERD også kendt som syre reflukssygdom, mavesår, graviditet, hiatal brok, gastroparese eller laryngopharyngeal refluks. I alle disse former for kronisk halsbrand, syren sikkerhedskopierer og skaber smerte mærkes i Kronisk halsbrand. Der er flere symptomer udover bare brystsmerter fundet i Kronisk halsbrand. Mens årsagen kan være nemmere at finde i nogle tilfælde af kronisk halsbrand, er det sjældent en let syndrom til at helbrede.

Funktion

Fordøjelsessystemet har en ventil, der åbner og lukker for at give maden ned til maven for fordøjelsen. Denne ventil forbinder spiserøret til maven og det lækager lejlighedsvis. Når dette sker, det giver mulighed for mavesyre til at flyde tilbage i spiserøret. Mens maveslimhinden er uigennemtrængelig for syre, spiserøret er ikke og det er årsagen brændende smerte.

Identifikation

Der er en række grunde til denne ventil svækker. Grundene kan omfatte slags mad spist, rygning, kroppens stilling efter måltider eller medfødt svaghed i musklerne i området. Nogle årsager omfatter pres fra udvidede organer i området, såsom i graviditeten.

Smerter i brystet

Én grund til at mennesker søger akut hjælp for halsbrand er, at det ofte efterligner en blodprop. Syren brændende foring af spiserøret forårsager dramatiske brystsmerter og pres. Det sender offeret straks for hjælp.

Kronisk bihulebetændelse

Selvom fordøjelsessystemet ikke er i orden, omfatte symptomer på kronisk halsbrand også øvre luftvejsproblemer som kronisk bihulebetændelse, halsbetændelse og pharyngitis, hæshed, hoste og klager over halsen. En undersøgelse udført af Department of Internal Medicine, University of South Florida College of Medicine og James A. Haley veteraner Medical Center, Tampa, Florida fundet at der var en sammenhæng og årsagen kan komme fra betændelse i de ramte områder af gastrisk væske.

Bøvsen og syre

En meget indlysende symptom på kronisk halsbrand brænder i halsen med en hot sur, sur eller salt smag venstre på bagsiden af halsen. Lejlighedsvis belches patient op små mundfulde af syre. Ofte har dem, der lider af kronisk halsbrand unormalt store mængder af gas.

Synkebesvær

Ud over de andre symptomer fra Kronisk halsbrand, kan du finde, at du har svært ved at synke din mad. Det føles næsten som det stikker i midten af din hals eller opretter en knude i brystet. Dette kan komme fra ændringer i spiserøret skyldes hævelse eller ardannelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com