Behandling for adskillelse angst hos børn

08/22/2013 by admin

Adskillelse angst er en normal udviklingsfase barndom hvor et barn føler sig ængstelig om adskillelse fra forældrene eller forlade hjemmet. De fleste børn opleve 2 år eller yngre nogle form af denne lidelse; ældre børn kan opleve det som svar på en stressende liv begivenhed, som for eksempel sygdom, flytte hjem, skiftende skoler eller død af en elsket eller kæledyr. De fleste milde tilfælde af separationsangst kræver ikke behandling, men moderat til svær tilfælde--hvor angst forstyrrer barnets evne til at deltage i normale aktiviteter--kræver behandling.

Behandling overvejelser

Behandling af moderat til svære tilfælde af separationsangst fokuserer på at reducere barnets angst, uddanne barnet og familien om kilder til angst, udvikle barnets følelse af sikkerhed og hjælper både barn og familie medlemmer forstår, at adskillelsen er naturlige. I sidste ende, på ethvert stadium af udviklingen, for at bevæge sig ud over enhver form for adskillelse angst, et barn skal føle sig sikker i sit hjem, skal stole på mennesker end hans forældre eller primære omsorgspersoner og må tro på, at han vil se sine forældre igen, hvis de en del.

Læger eller psykoterapeuter vil udvikle en behandlingsplan, der normalt omfatter psykoterapi. Kognitiv adfærdsterapi, hvor barnet lærer, hvordan hans tanker påvirker hans adfærd og følelser, er normalt et populært valg for behandling. De fleste behandlingsplaner for adskillelse beklemthed inddrage forældre og familiemedlemmer; Dette kan omfatte deltagelse i enkelte eller familieterapi samt uddanne familie om, hvordan de kan bidrage til at støtte den ængstelige barn.

Medicin er en sjælden behandlingsmulighed, normalt forbeholdt alvorlige tilfælde, og kun i kombination med individuel, gruppe eller familieterapi. De fleste lægemidler ordineres for adskillelse angst falder inden for den anti-depressivt eller angstdæmpende typer af narkotika, som begge har bivirkninger hos børn.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com