Vasomotoriske Rhinitis smerte

08/13/2013 by admin

Vasomotoriske rhinitis, eller nonallergic rhinitis, er en medicinsk tilstand, der forårsager nysen, løbende næse og overbelastning af den nasale passager. Mennesker med denne betingelse har konstant våde nasal dræning. Nonallergic rhinitis er ikke forårsaget af en infektion, men det kan forårsage alvorlige komplikationer. Patienter med vasomotoriske rhinitis kan opleve smerter, hvis de udvikler komplikationer såsom bihulebetændelse eller en øreinfektion.

Vasomotoriske Rhinitis

Vasomotoriske rhinitis patienter opleve nasal symptomer, der ikke er forårsaget af en allergi. Mennesker udvikler symptomer på denne tilstand som reaktion på miljømæssige udløser, der forårsager irritation i næsen, såsom krydret fødevarer, luftforurening eller tør luft. Alkohol kan også udløse vasomotoriske rhinitis, og denne betingelse kan være en bivirkning af visse lægemidler. Læger give allergi test til patienter at være sikker på, at de ikke har allergisk rhinitis. Betingelsen kan behandles med næsespray, dekongestanter og antihistaminer.

Bihulebetændelse

Bihulebetændelse er en almindelig komplikation af vasomotoriske rhinitis, der er forårsaget af en bakteriel, viral eller svampe infektion i bihulerne. Bihulebetændelse kan forårsage flere typer af smerte, herunder en hovedpine bag øjnene, ansigtssmerter og ondt i halsen. Tilstoppet næse, træthed og feber kan forekomme med denne betingelse. Bihuler og ophobning af slim i bihulerne yde et gunstigt miljø for bakterier og andre årsager til bihulebetændelse til at vokse.

Bihulebetændelse behandling

Personer med bihulebetændelse smerter kan tage over-the-counter smertestillende såsom ibuprofen eller acetaminophen til smertelindring. Bihulebetændelse syge bør undgå aktiviteter og miljømæssige forhold, der kan forværre smerte, som air travel og pludselige temperaturændringer eller ekstreme temperaturer. Læger kan behandle svære tilfælde af bakteriel bihulebetændelse med antibiotika. Saltvand næsespray, hjem luftfugter brug og drikke masser af væsker kan reducere sinus betændelse og smerte.

Øreinfektion

Mennesker med vasomotoriske rhinitis kan udvikle en infektion i mellemøret fra nasal overbelastning. En øreinfektion forårsager væske til at akkumulere bag trommehinden. Øre infektion patienter kan opleve earaches og relaterede smerter i øret. En følelse af oppustethed i øret, høretab i en berørte øre og gastrointestinale effekter såsom diarré eller opkastning kan forekomme med en øreinfektion. Personer med øresmerter bør se en læge så hurtigt som muligt.

Øre infektion behandling

Lægerne behandler bakteriel øreinfektioner med et kursus af antibiotika. Patienter kan anvende et varmt vandflaske eller varm klud en berørte øre til at lindre smerter og betændelse. Pain relief øre dråber fås i håndkøb og kan reducere øre infektion smerte. Læger kan ordinere øre drop medicin for smerter symptomer. Mundtlig nonprescription smertestillende såsom acetaminophen eller ibuprofen kan give øre symptom relief.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com