Hvad er fordelene ved vægtløftning for kvinder?

08/07/2013 by admin

Mange kvinder bruger utallige timer i gymnastiksalen gør intet andet end hjerte-kar-øvelse, men det anbefales nu at kvinder tilbringe mindst et par dage om ugen løfte vægte. I dag er flere kvinder høster fordelene ved styrketræning.

Øge stofskiftet

Vægtløftning vil bidrage til at øge dit stofskifte ved at øge mængden kalorier du brænder hver dag. Styrketræning hjælper også til at udvikle lean muskelmasse, som også hjælper dig med at forbrænde flere kalorier.

Øge styrken

Når du træner med vægte, vil du blive fysisk stærkere. Dette vil hjælpe dig med at gøre daglige aktiviteter lettere, samt undgå skade.

Mindske risici

Styrketræning for kvinder vil bidrage til at reducere hjertesygdomme og osteoporose. Træning med vægte vil bidrage til at holde din blodtrykket inden for normale grænser og reducere kolesteroltallet.

Forbedre humør

Regelmæssig motion kan have en positiv effekt på vores humør og generelle holdning. Med vægttræning, kan du reducere kropsfedt, øge styrke og har et magert organ. Dette vil hjælpe dig med at have en positiv kropsbillede.

Overvejelser

Regelmæssig styrketræning sessioner kan hjælpe kvinder til at reducere deres risiko for at udvikle diabetes, rygsmerter, depression og fedme. Vægtløftning kan også bidrage til at forbedre søvnmønstre, så du føler dig mere udhvilet i løbet af dagen.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com