Sådan Plan nærende måltider for børn

07/14/2013 by admin

Sådan Plan nærende måltider for børn

Hvis du ligesom mange forældre og du har fået en hektisk tidsplan, kan derefter middag tid for dine børn også ofte bestå af snuppe en hamburger og en kendelse af frites fra en fastfood restaurant. Planlægning nærende måltider kan være faldet af i svinget, men det er aldrig for sent for at begynde en ny sund mad rutine hjemme. Selvom det måske kræver tid og forberedelse, vil fordelene ved dine børn høste fra at spise sunde måltider dagligt betale sig i det lange løb.

Instruktioner

• Tage tid på et mindre travle dag, som en søndag eftermiddag eller lørdag morgen, til at planlægge ugens menu. Denne vane hjælper lindre enhver sidste øjeblik usund aftensmad beslutninger.

• Rode gennem sunde kogebøger, og samle et par opskrifter, der er ikke kun nærende men også tilbøjelige til at blive nydt af dine børn. Oprette en indkøbsliste, og Køb en tid til ugens måltider.

• Tillad dine børn til at hjælpe dig vælge måltider, og bringe dem sammen til købmanden. "Give børnene nogle kontrol over hvad de spiser ved at tilbyde dem muligheder," foreslår Colorado State Folkeuniversitets artikel "Fodring unge børn," af P. Kendall og C. pucken.

• Plan måltider, der korrelerer med US Department of Agricultures madpyramide. For at opretholde en sund livsstil, er det vigtigt at spise en bred vifte af fødevarer fra hver af seks fødevaregrupper. Sikre at de måltider, du tjener dine børn er afbalanceret og dine små ikke indtager for mange olier eller for få grøntsager. Sende en kopi af fødevarer pyramide på dit spisekammer dør eller et køleskab, og henvise til det ofte.

• Indføre nye fødevarer regelmæssigt at sikre, at dine børn har forskellige, når det kommer til at spise nutritiously. Vælg farverige frugter og grøntsager, såsom rød peber, aubergine og papaya. Hvis du kun tjener grønne bønner, indarbejde majs og ærter til din middag side elementer, ny og næ, nogle majroer eller couscous.

• Rose dine børn for at prøve nye fødevarer, selv når de ikke kan lide dem. Indarbejde nye fødevarer og opskrifter hjælper med at udvide dine børns mad horisont, så de kan opleve nye sunde smag.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com