CAP protokol tjekliste

07/18/2013 by admin

Hvis du eller en elsket man er diagnosticeret med næsten enhver form for kræft, vil lægerne bruge CAP protokoller for at sikre din optegnelser og din pleje er konsekvent. Fælles landbrugspolitik protokoller, der bruges under behandling af kræftpatienter blev oprettet ved College of American Pathologists og anvendes af hospitaler og andre medicinske faciliteter i hele USA.

Data

Den første del af CAP-protokollen for hver type af kræft er typisk bruges til at indsamle data. Spørgsmål, der kræver svar på protokollen omfatter oplysninger om, hvor kræft i kroppen og formen og størrelsen af det berørte område. Andre grundlæggende oplysninger, som andre læger kan være nødvendigt, som andre organer eller områder af kroppen, hvor kræften har spredt sig til, er også medtaget i dataindsamling sektion.

Klassificering

Den anden del af de fleste CAP protokoller dækker klassificering af kræft. Afhængigt af typen af kræft, protokollerne klassificering kan indeholde lidt anderledes vilkår, men klassificeringen del omfatter typisk erklæringer med hensyn til kræften har nået, om kræft stammer fra en anden del af kroppen og andre medicinske klassificering vilkår.

Behandling

Den sidste del af fælles landbrugspolitik protokoller for kræft beskæftiger sig primært med behandling af kræft, selv. Behandlingsmetoder for den aktuelle kræft såsom kemoterapi eller excision, er typisk børsnoterede og yderligere oplysninger, om en kræftknude var fuldt eller delvist fjernet, vises i dette afsnit. Tidligere kræft og deres behandlinger er også typisk inkluderet i dette afsnit, sammen med effektiviteten af hver type af behandling forsøgt på patienten.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com