Asiatisk pære næringsstoffer

06/28/2013 by admin

Asiatisk pære næringsstoffer

Asiatiske pærer er fætter frugter til de populære europæiske pærer sælges i USA. Bothy slags pærer er faktisk medlemmer af Rosenfamilien og knyttet tæt til apple. De to sorter har meget lignende sundheds- og ernæringsmæssige fordele. Vitamin og mineraler fundet i pærer har været knyttet til hjertet, cellulære, kolon og bryst sundhed.

Pærer

Pærer er små, søde, saftige frugter, der indeholder høje niveauer af Vitamin C og kobber. Ifølge verdens sundeste mad hjemmesider, disse frugter var oprindeligt dyrket i Asien over tre tusind år siden, og blev omtalt som "gave af guderne" i Homers episke historie, "Odyssey." Frugterne stammer fra Asien til Europa hvor de blomstrede. De første pærer blev plantet i Amerika i 1620, selvom de fleste pærer fås i kolonierne var afsendt fra Frankrig. I 1700-tallets gartnere dyrkede og opdrættet til at producere den søde, saftige smag af moderne pærer. I dag, er der mange sorter af pærer på markedet.

Forskelle mellem asiatiske pærer og europæiske pærer

I USA, de hyppigst solgte sorter af pærer hagl fra Europa. Asiatisk pære er dog blevet mere let tilgængelige. Ifølge Zhion hjemmesiden er asiatiske pærer generelt runde frugter med en gul farvet og fast at røre ved når den er moden. Europæiske pærer modnes efter at blive plukket og er bløde, når den er moden. Smagen af fætter frugter er den samme, selv om asiatiske pærer kan være lidt syrlig kernen. Asiatiske pærer er også kendt som kinesisk pærer, japanske pærer og æble-pære.

Ernæringsmæssige profil

Asiatiske pærer har de samme ernæringsmæssige fordele som de mere almindelige europæiske typer. De har kun 50 kalorier per portion og kostfibre, C-Vitamin, jern og kobber. Ifølge Zhion hjemmesiden giver asiatiske pærer 16 procent af den daglige anbefalede værdi (DRV) af kostfibre, otte procent af DRV Vitamin C og to procent af DRV af jern. Verdens sundeste mad hjemmeside hedder det, at pærer tilbyder 9,5 procent af DRV af kobber.

Frie radikaler beskyttelse

Kobber og C-Vitamin findes i pærer er gavnlige for en kroppens evne til at reparere beskadigede celler. Ifølge verdens sundeste mad hjemmeside, antioxidanter sådan en kobber og Vitamin C hjælpe med at beskytte kroppen mod skader fra frie radikaler. Frie radikaler er miljø eller sundhed udløser forårsager ilt skader på cellen. C-vitamin hjælper celler bekæmper infektion og fungerer som en antioxidant i vand opløselige områder af kroppen. Ud over Vitamin C hjælper kobber kroppen kampen frie radikaler skader gennem kobber afhængige enzymet superoxiddismutase (SOD). Dette enzym er genereret under stofskiftet og når hvide blodlegemer angribe. SOD hjælper med at fjerne superoxid radikaler, som skader cellerne.

C-vitamin og øjne

Ud over at styrke immunsystemet, C-Vitamin findes i asiatiske pear hedder hjælper med at beskytte en persons synet, verdens sundeste fødevarer. Vitamin C og E rig frugt har vist sig at hjælpe med at beskytte mod alder relateret øje degeneration. Hjemmesiden refererer til en nylig undersøgelse offentliggjort af Archives of Ophthalmology, som anbefaler spise tre eller flere portioner af frugt om dagen.

Fiber fordele

Ifølge verdens sundeste fødevarer hjemmeside, er fiber rige frugter som pærer kendt for at sænke højt kolesteroltal. Sænke kolesteroltallet hjælpe med at forbedre hjerte-kar-sundhed og kan sænke risikoen for hjertesygdom. Derudover har fiber været knyttet til at sænke risikoen for brystkræft og forbedre kolon sundhed.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com