Vitaminer til at hjælpe dig tabe sig

07/07/2013 by admin

Vitaminer er ikke kun vigtigt, men nødvendige for din krop for at afværge lidelser og leve et sundt liv. Derudover vil kombinerer de rigtige vitaminer i din kost også bidrage til at fremme vægttab, mens pleje af din krop naturligt. B-kompleks vitaminer, C-vitamin og E-vitamin har alle væsentlige komponenter, der hjælper kroppen forbrænde fedt, fyre op dit stofskifte og bevare din idealvægt.

B-vitaminer

B-kompleks vitaminer er nødvendige for din krop for at producere energi og behandle stofskiftet. B-kompleks vitaminer giver energi, fordi de er vandopløselige og omdanne kulhydrater til glukose. For vægttab, bør alle former af Vitamin B tages sammen. De omfatter vitamin B2, B3, B5, B6, inosotil og cholin. Cholin og inosotil er en vigtig del af B-kompleks vitaminer og både hjælpe fedtstofskiftet. Gode kilder af hele B-kompleks vitaminer er fisk, æg, citrus, ost, havregrød, laks, Tyrkiet, tun, bladgrøntsager og leveren.

C-vitamin

Ifølge ernæring forskere ved Arizona State University, vitamin C og mængden indtaget korrelerer direkte med kroppens kilde til energi og dens evne til at forbrænde fedt. C-vitamin i form af friske citrus anbefales, da det kan gøre vægttab en smule lettere. En passende mængde C-vitamin, forbruge mindst 60 mg pr. dag. Appelsiner er et glimrende valg, da de pack 70 mg af vitamin C per portion. Skiftevis, et glas af hele orange eller druesaft vil opfylde de daglige behov samt.

E-vitamin

E-vitamin har mange positive effekter, blandt dem forebyggelse af hjertesygdomme og evnen til at bekæmpe frie radikaler i kroppen. E-vitamin hjælper også i vægttab eller vægtkontrol, da det øger insulinfølsomheden og hjælper med at forbedre muskeltonus og smidighed. Opløseligt i fedt, E-vitamin er en antioxidant, som er taget med en standard 400 mg dosis. Bortset fra den pilleform er fremragende kilder til vitamin E nødder, frø, jordnøddesmør, spinat, majroer og ready-to-eat morgenmadsprodukter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com