Sådan Care for gennembrudt brystvorter

07/03/2013 by admin

Sådan Care for gennembrudt brystvorter

I dag er det muligt at gennembore næsten alt på kroppen, men meget populær er brystvorten piercing. Caring nemlig jeres gennembrudt brystvorter er vanskeligere og kan ofte være mere smertefuldt at få den piercing sig selv, men med den rette behandling og pleje, kan du gøre den helbredende proces gå lidt hurtigere og være meget mere tålelig. En brystvorte patchwork er hovedsagelig et åbent sår og du skal behandle det som sådan. Arbejde i et sterilt miljø og være sikker på at alle dine udstyr, inklusive dig, er ren og steril.

Instruktioner

• Være blid. Brystvorter er et ekstremt følsomt område af kroppen og er fuld af nerver. En af de ting, der gør helbredende brystvorter så svært er, at de konstant er bliver stimuleret af eksterne og interne udløser. Være blid, når rengøring området og forsøge at røre dem så lidt som muligt, indtil de er helt helet.

• Vask dine hænder. En af de fejl, som folk gør, når omsorgen for deres nye piercing er, at de vil tage alle nødvendige forholdsregler for at desinficere deres brystvorten, men ingen af de samme trin til at desinficere selv. Dine hænder vil blive inddraget i alle dele af den rensning oparbejde, så det er vigtigt, at de er rent og desinficeret. Vask dine hænder i mindst 30 sekunder ved hjælp af varmt vand og sæbe.

• Nyd din piercing. Fyld din lille vand glas eller papir kop med varmt vand. Opløs ca 1/4 tsk af epsom salt i vandet. Bøje over vasken og dyppe din brystvorte i vandet og tryk på munden af cup i brystet til at oprette en sæl. Når du har oprettet et segl, kan du stå op, men sørg for at holde cup til brystet. Sættetid brystvorten for 5 til 10 minutter.

• Rengøre din piercing. Når du har dyppet området, du har brug at rengøre og desinficere det ordentligt. Brug en vaskeklud eller en bomuld bolden til at tørre væk vand fra blød. Pas på, omkring det område, hvor piercing ind i huden og undgå at skubbe skurv skorper i hullet. Tørres væk alle de tørre, døde hud. Anvende flydende sæbe med en Q-Tips og ren smykker, hud og piercing huller. Skyl området med varmt vand og sørg for at få alle sæben.

• Skylles med saltvand løsning. Når du har gennemblødt og grundigt rengjort din piercing, kan du afslutte med at saltvandsopløsning. Saltopløsning er fantastisk til den helbredende proces, og det er meget beroligende til ømme brystvorter. Placer et stykke vat på huden under din piercing og sprøjt hele området med løsningen. Vat vil forhindre løsningen fra dryppende ned din mave.

• Rotere dine smykker. Du vil høre argumentet mod roterende dine smykker, men dette er et vigtigt skridt i helingsprocessen og vil forhindre, at dine smykker vokser ind i huden. Med det sagt, skal du være meget forsigtig, når roterende dine smykker for at forhindre skurv skorper i skubbet ind i såret. Kun rotere smykker, når du er i bruseren, efter at området har dyppet i ca 10 minutter. Sørg for, at alle af den tørre, døde hud er blevet fjernet fra huden, piercing huller og smykker før din Roter smykker. Med fingrene, anvende nogle sæbe, og derefter langsomt Drej smykker frem og tilbage et par gange. Skyl og rotere et par flere gange, og sørg for, at alle sæben er helt skylles.

• Gøre dine brystvorter off grænser. Du behøver ikke at afholde sig fra sex, men du skal tage dine brystvorter ud af ligningen for et stykke tid. Fortæl du partner til at holde sig væk fra dit bryst og brystvorter, indtil området er helt hæle. Den menneskelige mund er en af de mest fyldt med bakterier organismer på planeten og hvis hendes mund er på dine brystvorter, før de er helbredt du kunne få en grim infektion. Derudover skal du undgå at trække, klemme og eventuelle andre famlende til dine brystvorter i ca 2 måneder.

Tips & advarsler

  • Hvis du bruger en klud vaskeklud, skal det være nyvasket hver gang, du bruger. Brugte vaskeklude havnen bakterier og bakterier, og disse kan overføres til din åbne sår. Hvis du ikke har en ren vaskeklud, brug et stykke køkkenrulle.
  • Hvis du ikke bruger engangs kopper for din sea salt blød, Sørg for at glasset du bruger korrekt desinficeret mellem anvendelser. Den bedste måde at desinficere en glas er ved at køre det gennem en opvask cyklus, der bruger meget varmere vand end du kan bare når du vasker i vasken.
  • Sommetider vil kroppen afvise en piercing ved at skubbe smykker ud af huden. Hold øje med tegn på afvisning. Hvis kroppen afviser en piercing det aldrig helt vil helbrede og huden ovenstående vil piercing begynde at vises tyndere, før du kan begynde at se smykker under huden. Hvis dette sker, skal du fjerne smykket, før din krop gør det for dig.
  • Brug ikke sprit eller hydrogenperoxid, når rengøring din piercing. Dette vil irritere og tørre huden.
  • Brug ikke antibakterielle salve. Dette vil blokere den og forhindre huden til at trække vejret og helbrede.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com