BOSU øvelser for lavere rygskade

03/16/2010 by admin

Du kan opleve smerter i nederste del af ryggen. Du kan have haft en stamme, en skade, sygdom, selv enkle stress. Du har måske set en læge, der diagnosticeres dit problem. Hvis du er heldig, reagerer dit ryg problem for at udøve, som kan hjælpe din ryg, vende tilbage til normal funktion. BOSU øvelser kan hjælpe.

Smerte og skade

Din ryg er en kompleks struktur af rygsøjlen, brusk, nerver, muskler og andet væv, men det er den nederste del af ryggen eller lænden, især dens muskulatur, der støtter vægten af dine hele øvre ryg og krop. Det er derfor, hvor rygsmerter er hyppigst følte og er udsat for skade.

Hvorfor træne?

En af de mest effektive måder at tilbagesøge lændesmerter og/eller skade er at styrke din ryg og mavemuskler. Blide øvelser, der holder musklerne bevægelse og stretching hjælp fremskynde inddrivelsen. Mild ubehag følte ved starten af disse øvelser skal forsvinde som dine muskler styrke. Men hvis dine smerter er alvorlige og varer mere end 15 minutter under træning, stopper træningen og kontakte din læge.

BOSU øvelser

BOSU øvelser er designet til at hjælpe dig med at placere din ryg og muskler ordentligt. De bruger justering færdigheder, og funktionen integreret bevægelse. De understreger hvad programmet kalder "neutral spinal kropsholdning i lænden." BOSU øvelser er designet til at skabe, opbygge og hjælpe med at opretholde neutrale spinal kropsholdning, da dette hjælper med at styrke din ryg og forhindrer re-skade.

Programmer omfatter: BOSU integreret balancetræning; BOSU Pro Fitness; BOSU Sport uddannelse og BOSU Balance træner komplet træning System. En vigtig del af programmet BOSU er overvåget brugen af en BOSU bold.

BOSU bold

Flere typer af træningsbolde anvendes med nedre-ryg skader. Træningsbolde, også kaldet medicin bolde, er tunge, lavet af tyk gummi eller læder, og fyldt med sand. De bruges til magten udvikling. Der er også stabilitet bolde eller Swiss bolde. Disse er gummi eller vinyl, oppustelige bolde i forskellige størrelser, bruges til en række forskellige øvelser.

BOSU bolde er en version af en schweizisk eller stabilitet bold, der er skåret i halve. En fast platform er derefter tilføjet. En fitness udtryk for dette, var før det var kendt som en BOSU bold, "wobble bord." BOSU bolde hjælpe med styrke, stabilitet og balance.

Ved hjælp af en Bosu bold?

BOSU bolde bruges med standard push-ups og nedre-ryg styrke øvelser.

I en øvelse, den "Superman lavere tilbage motion," ligge du udsat og afbalanceret på den flade side af BOSU bolden. Udvide dine arme foran dig, parallel, med din Palmer står hinanden. Forlænge dine ben bag dig. Derefter Løft dit hoved og din højre arm, og på samme tid, løft dit venstre ben. Tilbagevenden til position. Derefter Løft dit hoved, din venstre arm og dit højre ben. Gentag, skiftevis højre og venstre elevatorer til otte til 16 gentagelser.

Det er vigtigt, især i første omgang at gøre BOSU bold øvelser med en BOSU trainer, en fysioterapeut eller en spotter.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com