Komplikationer med maven Banding kirurgi

03/19/2010 by admin

Komplikationer med maven Banding kirurgi

Maven banding kirurgi kan give en vej ud for mennesker, der kæmper med svær overvægt. Kirurgi kan være en mulighed for stærkt overvægtige mennesker, der ikke har været i stand til at tabe sig gennem kost og motion alene. Der er dog nogle potentielle komplikationer til at overveje.

Identifikation

Når en person har mave banding kirurgi, et alternativ til mave hæftning, bruger hendes læge et bandet til at adskille en lille del af den øvre mave fra resten af maven, danner en lille pose. Da posen er lille, det hjælper med at begrænse mængden af mad, en person konsumerer komfortabelt i et møde og gør ham til at føle fulde hurtigere end normalt. Bandet enheden er indsat i en persons krop gennem et snit i maven.

Misforståelser

Nogle mennesker tror maven banding kirurgi bærer kun mindre risici, som det ikke lyder så skræmmende som mave hæftning. Ifølge Mayo Clinic bærer det en lavere risiko for komplikationer end andre typer af gastrisk bypass operation. Men maven banding anses for en større operation og kan forårsage alvorlige komplikationer, herunder død.

Funktioner

En potentiel risiko med maven banding er gastrisk perforering. Det er muligt, at maven kunne blive revet under kirurgi. Hvis dette sker, vil en anden kirurgisk procedure sandsynligvis være nødvendigt at fastsætte det. Der er også en risiko for indre eller indsnit infektion med denne operation. Andre risici omfatter sådanne ting som blodpropper, band skred, ukontrollabel blødning og snit Brok--svagheder i snit.

Effekter

Nogle af de mulige komplikationer af maven banding er til stede efter operationen har allerede fundet sted. For eksempel, er det nødvendigt at indtage mindre mængder af mad efter denne type operation. Hvis en person overeats, han kan opleve mavesmerter og endda opkastning. En person kan også opleve mindre end optimal vægttab, hvis han undlader at følge hans lægens anbefalinger med hensyn til begrænse mængden af mad og drikke, han bruger på én gang.

Overvejelser

Nogle gange vil en person opleve ernæringsmæssige mangler som en komplikation af maven banding kirurgi. Dette kan være på grund af det faktum, at hun kun kan forbruge en lille mængde af mad på et møde. For at undgå de problemer forårsaget af sådanne mangler, kan en person vælger at tage kosttilskud som anbefalet af sin læge. Dehydrering og lavt blodsukker kan også udvikle sig som følge af ændringer i fødeindtagelse og næringsstof absorption.

Potentielle

Dumping syndrom kan være en komplikation af maven banding samt andre typer af kirurgi for fedme. Med denne betingelse, mad bevæger sig for hurtigt gennem maven og ind i tyndtarmen. Dette kan føre til symptomer på maveonde, kvalme og opkastning. En person med denne betingelse kan også opleve svimmelhed, voldsomme svedeture og diarré. Ofte, forekommer dumping syndrom i svar til at spise fødevarer, der er høj i fedt eller indeholder en masse sukker.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com