Hvordan man kan forbedre styrke efter slagtilfælde

04/05/2014 by admin

Inddrive fra et slagtilfælde kan være en lang og vanskelig proces. En patient kan opleve tab af følelse eller kontrol over forskellige dele af deres krop, gør det svært at komme rundt og gøre ting "normalt." Fysioterapi vil ofte være et krav for apopleksi patienter ordineret af deres læge. Derudover selv, er der forskellige øvelser, der kan gøres derhjemme for at forbedre en apopleksi patientens styrke.

Nylige studier ved University of Edinburgh i Skotland har bevist, at slagtilfælde patienter, der går, cykel og gør små lav effekt øvelser regelmæssigt kan hjælpe med at forbedre deres styrke. Disse øvelser og bevægelser vil bidrage til at øge muskel tone og funktion i kroppen, gør almindelige bevægelser og opgaver meget lettere samlet.

Instruktioner

• Gå i et støt tempo på et løbebånd eller udenfor i mindst 10 minutter hver dag. En patient vil ikke nødt til at gå en vis afstand eller på en bestemt hastighed eller hastighed, men de vil bare nødt til at få motion og gåture motion hver dag.

• Cyklus på en stationær cykel hver dag i mindst 10 minutter. Igen, den hastighed eller mængden af afstand er ikke vigtigt, men bare bevægelse vil hjælpe gavne patienten.

• Løft og strække de angrebne lemmer hver dag, mindst tre gange om dagen. Løft lemmer (ben eller arm), som hvis en vægt var knyttet. Dette vil få patienten tilbage til rytme eller bevægelse af bevægelige at lemmer.

• Gradvist tilføje vægte til lemmer der arbejdes med styrke. Løfte de små vægte på det angrebne område for 10 gentagelser, 3 til 5 cykler hver dag. Lægger vægt på enten arm eller ben, der påvirkes mest og arbejde på at bygge denne styrke. Starte med de mindste vægt muligt, og gradvist øge vægten over tid. Ikke stige med mere end 1 lb. om ugen.

• Fortsat vægt træning regime sammen med vandre- og cykelture hver dag. Fortsætte denne praksis, i mindst tre måneder, eller så længe det kan tage for at se resultater.

Tips & advarsler

  • Må ikke blive modløs, hvis du ikke kan se resultatet lige med det samme. Til styrketræning vil tage tid at producere betydelige resultater, og det er vigtigt for en patient at bo med regime i et sammenhængende tidsrum. Når resultaterne begynder at vise, bør patienten fortsat øvelser regelmæssigt for at holde de ramte muskler tonet.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com