Hvordan man bruger piller til at rense tænder

03/27/2014 by admin

Hvordan man bruger piller til at rense tænder

Tandhygiejne er en vigtig del af din sundhed vedligeholdelse. Lære hvordan man kan pleje dine tænder normalt starter i barndommen, men at være visse på, at du har renset dine tænder godt kan være en udfordring på alle alderstrin. Din tandlæge, tandplejer eller lokale apotek kan give dig med offentliggørelse piller eller tabletter. Disse små, lyserøde eller røde piller indeholder en harmløs, mad-grade farvestof, der er designet til at reagere på tilstedeværelsen af mundtlige bakteriel plak. Ved hjælp af disse tabletter, før og efter børstning kan føre til bedre færdigheder i tandpleje. Offentliggørelse piller kan bruges af både børn og voksne til at udvikle forbedrede tandbørstning teknikker.

Instruktioner

• Placér en offentliggørelse pille ind i din mund og tygge det grundigt. Det skal opløses fuldstændigt.

• Smile bredt og kontrollere dine tænder i et spejl. Farvestof fra tabletterne vil plette områder af tænderne, der er belagt i bakteriel plak. Farven vil blive mørkere eller lysere efter mængden af plak foreliggende.

• Fugt en tandbørste og anvende tandpasta til sine børster.

• Børste de indre og ydre overflader af dine tænder, koncentrerer sig mest om de farvede områder fremgår af de fremlæggende tabletter. Fjerne alle spor af farvestof og skyl munden godt.

• Tygge en anden pille, indtil den er opløst som før. Farvestoffet vil vise dig alle områder, som du gik glip af i løbet af børstning. Pensel igen indtil nogen pletter er synlige for sikre ordentlig tandhygiejne.

Tips & advarsler

  • Brug af tandtråd, efter den indledende børstning af tænderne kan forårsage færre pletter vises efter benytter den anden offentliggørelse pille. Tandtråd også forbedrer din generelle tandsundhed.
  • Gemme dine offentliggørelse piller på et tørt sted ved stuetemperatur til at forhindre dem fra opblødning eller opløse for tidligt.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com