Sådan testes for handicap

04/13/2014 by admin

Sådan testes for handicap

Et handicap er et problem, en person har på grund af sundhedsmæssige forhold, der påvirker rutinemæssige opgaver i hans hverdag. Det kan være fysiske, mentale eller udviklingsmæssige. Nogle mennesker er født med et handicap, mens andre forekommer i løbet af en persons liv. Både stater og velgørende organisationer udfører handicap tests for at bestemme omfanget af et handicap og niveauet for hjælp eller støtte, der er nødvendig.

Instruktioner

• Check bevægelse kapacitet. Fysisk handicap kan variere enormt, men i høj grad bruge de samme metoder til at klassificere handicap. Mennesker bliver bedt om at udføre en række handlinger, med deres evne til at udføre en handling, bedømt på en skala. Handlinger kan omfatte bøjning og knælende, stående uden støtte fra en anden person eller brug af en støtte undtagen en stok, eller løfte og transporterer vægte eller hverdagens objekter. Medicinske eksperter vil også undersøge mennesker for at afgøre, om et handicap er indlysende. I nogle tilfælde vil det være klart, at nogen har problemer gå på grund af misdannede tæer, for eksempel, i andre tilfælde er det umuligt at fortælle, hvis nogen har en værdiforringelse uden x-stråler eller MR scanner.

• Bed personen til at udføre sit-down tests. Intellektuelle handicap er normalt spottet i skole af lærere, der er bekymret over den langsomme læring sats af børn. Når de er meget unge, det kan være vanskeligt at bestemme børnenes evne til at lære, men når de er i et klasseværelse med andre deres egen alder, et handicap hurtigt bliver klart. Hvis en lærer identificerer et barn som muligvis har et handicap, fortæller hun som regel forældrene før barnet tager en række tests. Afhængig af en procentdel score barnet får, er han fast besluttet som havende et handicap.

• Bestemme abnormiteter. Et psykisk handicap kan være svært at spot gennem akademisk test; med dem, der lider af en særlig mental problem ofte udmærker sig i bestemte fag. Psykiske lidelser har skizofreni, paranoia og angst-relaterede lidelser, der skal testes over en periode af tid til at bestemme sværhedsgraden. Test ser på både symptomer og psykiatriske tegn--medicinsk påviselige fænomener, der angiver specifikke psykiske abnormiteter, fx, abnormiteter af adfærd, humør, tænkte, hukommelse, orientering, udvikling eller opfattelse.

• Adfærd hørelse og vision test. Begge tests kan udføres i laboratorieforhold, med enten en serie af billeder eller lyde bruges til at afgøre, om en person er nedsat. Vision test vises en serie af billeder med den person, der bliver testet bedt om at identificere hvad han kan se, og også om lyse billeder, der vil lynhurtig en reaktion fra en person med god vision forårsage alarm. Høre test omfatter en vurdering af personens reaktion på forskellige pladser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com