Hvordan til at desinficere vandkølere

09/18/2016 by admin

Hvordan til at desinficere vandkølere

Vandkølere er dispensere af rent vand, der tjener som en bekvem kilde til hydrering. De er populære i corporate kontorer som et samlingssted for arbejdstagere at tage en pause og opdatere sig selv før overskriften tilbage til arbejde. Som stagnerende puljer af kommunale vand, dog vandkølere også tjene som et optimalt miljø for bakterievækst, og de kan havnen potentielt skadelige patogener. Regelmæssig rengøring og desinfektion hjælper til at ødelægge enhver bakteriesporer, der har slået rod i køligere og forhindre dem i at vende tilbage.

Instruktioner

• Desinficere vandkøleren mindst hver anden måned. Gøre det oftere er endnu mere fordelagtigt at holde mængden af bakterier til stede så lavt som muligt mellem rengøring. Tørre ud inde i køleren ved hjælp af en køkkenrulle mellem hver refill til at fjerne mineralforekomster efterladt fra vandet; disse kan skabe et sikkert tilflugtssted for bakterier at trives.

• Rengør indersiden af reservoiret ved hjælp af en pensel dækket i varmt, sæbevand vand. Pas på ikke at scuff indersiden af reservoiret, som dette kan skabe små sprækker for bakterier at formere. Helt demontere vandkøleren, således at du kan rengøre hver komponent af køleren.

• Desinficere hver del af vandkøleren ved hjælp af en fortyndet blegemiddelopløsning og en svamp. Tørre hver del ned grundigt, og tillade blegemiddelopløsning at sidde på de nyligt desinficerede dele til mellem to og fem minutter. Skyl af hver komponent mindst fire gange med rent vand for at sikre, at alle spor af blegemiddel er borte. Tørre hver del ved hjælp af ren papirserviet. Saml vandkøleren, og Tilføj en ny flaske til det.

• Spørg du køligeres producent, hvis det giver presanitized vandhaner eller O-ringe. Disse vil hjælpe skære ned på det arbejde, der er nødvendig mellem rengøring og giver en sikker og effektiv middel til at sikre, at de mest følsomme områder af køleren er bakterier gratis.

• Tom vandkøleren gennem koldt vand studs, når afløb blegemiddelopløsning fra en vandkøler. Varmt vand side har normalt en separat passage, der opvarmer vandet før dispensering det, og resterende blegemiddel tilbage i dette rør vil tage ekstra tid og vand til at rydde ud.

Tips & advarsler

  • Placer køligere i en høj trafik område, og forlade rigelig kopper nærliggende at tilskynde enkeltpersoner til at forbruge vand så hurtigt og effektivt som muligt. Drik vand, i en vandkøler hurtigst muligt efter at den har blevet genopfyldt for at minimere risikoen for bakterievækst.
  • Altid bære handsker når desinfektion en overflade ved hjælp af potentielt skadelige kemikalier som blegemiddel eller ammoniak. Erstatte par handsker med nye under føres og tørring at undgå både re administration af kemikalier til en nyligt rengjort overflade og indføre enhver bakterier på hænderne at vandkøleren.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com