Californien Medicaid støtteberettigelse

06/07/2013 by admin

Medicaid er et føderalt program implementeret i hver medlemsstat at yde sundhedspleje til dem, der ikke har råd til det. I Californien, er Medicaid-programmet nævnt som "Medi-Cal." Programmet administreres af Department of Health Services (DHS).

Støtteberettigelse kategorier

Medi-Cal programmet tilbyder forsikring til en bred vifte af støtteberettigelse grupper, herunder gravide kvinder, børn, voksne under 21, forældre eller omsorgspersoner af børn og lægeligt trængende ældre, handicappede eller blinde personer. Medi-Cal dækker også langvarig pleje, som Plejehjemmet udgifter. Du skal være en amerikansk statsborger eller lovlig indvandrer at kvalificere.

Ressourcer

Medi-Cal begrænser mængden af "tællelig" ressourcer for visse grupper, støtteberettigelse. Der er ingen aktiv grænse for børn i alderen op til 18 eller gravide kvinder. Aktiv grænse for en husstand med én eller to er $3.000. Husstande med tre er begrænset til $3.150. SSI modtagere kan ikke overstige $2.000 for en enkelt person eller $3.000 for et par.

Indkomst

Medi-Cal mener ansøgerens indkomst i forhold til den føderale fattigdomsgrænse (FPL). I 2011 var fattigdomsgrænsen $10,830 for en enkelt person. Gravide kvinder og småbørn kan tjene 200% af FPL eller mindre. Enkeltpersoner 18-21 kan ikke optjene mere than100 procent af FPL. Ældre eller handicappede SSI/SSP modtagere er automatisk berettiget til Medi-Cal.

Fradrag

Visse fradrag må reducere indkomst grundlaget for ansøgere. Hvis husstandens medlemmer er ansat, er der en $90 arbejdsrelaterede expense fradrag. Fradraget gælder for hver arbejde husstandsmedlem. Hvis du betaler for Dagpleje, fratrække $200 for spædbørn og børn op til 2 år. For handicappede familiemedlemmer er der en $175 fradrag.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com