Hvad er god lav Carb Snacks?

02/23/2010 by admin

Hvad er god lav Carb Snacks?

Når de kontrollerer din vægt, er en primær overvejelse hvad, og hvor meget mad du indtager dagligt. Mange mennesker henvender sig til lav-kulhydrat kost programmer til at hjælpe i deres vægt kontrol mål eller behandling af fedme. Low-carb diæter erstatte fødevarer med højt i carbs, med fødevarer som grøntsager og bær, der er lav i carbs, eller fødevarer højere i proteiner og fedtstoffer, som ost og nødder. Low-carb snacks hjælpe abate sult i løbet af dagen og hjælpe dig med at holde sig til dit vægttab mål.

Protein Snacks

En af de mest almindelige og populære high-protein, lav-carb snacks er beef jerky, selvom snackers bør vælge jerky, der har lav eller ingen tilsat sukker. En anden kødfulde low-carb snack er pepperoni. Tyrkiet pepperoni kan for en lav-carb og lavt fedtindhold indstilling erstattes den regelmæssige oksekød. Som med beef jerky, se for produkter med tilsat sukker.

Andre højere protein snacks omfatter svinekød rinds (stor med en lav-carb dip), kogt eller deviled æg eller endda kogte rejer serveret med tandsten sauce. En anden velsmagende mulighed er kød roll-ups, som er udsnit af kød spredes med mayo og sennep, rullet ind i et rør form.

Mejeri Snacks

En populær low-carb mejeri snack er sukker-fri yoghurt, spist plain eller med tilgængelige sukker-fri toppings eller frugt skiver. En anden bekvem og populære mejeri snack er snor ost. En simpel idé er at købe et par blokke af forskellige oste, cube dem, og har en håndfuld af kuber for en midt på dagen nibble. Færdigpakket ost kuber er også tilgængelige, selvom pakker generelt har mindre ost-- og, derfor, koste mere - end hvis du købte og kubik osten selv.

Frugter og grøntsager

Selvom mange frugter og grøntsager er også høj i sukker for de fleste lav-carb diæter, er de fleste bær acceptabelt, når der spises i moderate mængder. Og rå broccoli, gulerødder, champignon og grøn peber vil ikke køre din carb tælle for højt. At have en lille skål med blåbær, jordbær eller hindbær toppet med sukker-fri piskes topping fungerer godt som en snack. Også overveje at parring rå grøntsager med en lav-carb dip, salsa eller ost. Oliven fyld af hvidløg, sød peber eller blåskimmelost arbejde meget godt.

Nødder

Spises i moderate mængder, er nødder en fremragende lav-carb snack valgmulighed. Har en håndfuld peanuts, cashewnødder, mandler eller valnødder med rå veggies til at klare dig mellem måltider.

Korn

Mange low-carb kostvaner gør ikke tillade korn men nemlig dem at gøre, bør du kun overveje at høj-fiber, hele korn fødevarer uden tilsat sukker. Tun eller æg salat på høj-fiber kiks er velsmagende og let at lave. Og sandwich kan være lavet med low-carb brød. Nogle kost tillade popcorn, som kan gøre for en tilfredsstillende snack, men går let på salt og spiser popcorn i moderation.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com