Om graviditet vægt

10/06/2016 by admin

Om graviditet vægt

Vægtøgning under graviditet er ikke kun almindelige, men det er nødvendigt. At få en sund mængde af graviditet vægt vil forbedre den generelle sundhed af barnet. Men mange kvinder er tilbageholdende med at opnå graviditet vægt. Men det er vigtigt at vide, hvorfor graviditet vægt skal opnås, hvor vægten går, hvor meget der skal vindes og hvor graviditet vægt er tabt.

At få tempo

Afhængigt af startvægt på moderen bør hver kvinde få en forskellige mængde af graviditet vægt til at støtte sin voksende baby. Overvægtige kvinder bør få omkring 15 pounds, gennemsnitlige vægt kvinder bør få mellem 25 og 35 pounds mens undervægtige kvinder bliver nødt til at få mellem 35 og 45 pounds.Hver kvinde vil tage på i vægt i sit eget tempo, men det er ikke ualmindeligt at vinde meget lidt i første trimester på grund af anfald af morgenkvalme. Den amerikanske graviditet Association forsikrer, at dette er normalt og ikke skadeligt for barnet. Nogle morgenkvalme er så alvorlige, at vægttab er oplevet i første trimester. I dette tilfælde, skal en læge konsulteres. Størstedelen af vægtøgning opdeles nogenlunde ligeligt mellem de to sidste trimester.

Betydning

Den rigtige mængde af vægtøgning er meget vigtigt for sundheden for barnet. Når ikke nok vægt er opnået, kan barnet har problemer udvikle. I ekstreme tilfælde, vil moderkagen løsne sig fra livmoderens vægge i et forsøg på at beskytte fosteret. Lav vægt gevinst af moderen ofte resulterer i induktion af fødslen at redde barnet. Problemerne kan også skyldes for meget vægtøgning. Den største bekymring for ekstrem vægtøgning er svangerskabsdiabetes. Svangerskabsdiabetes er ikke kun skadeligt for barnet, men det resulterer i meget store babyer, som ofte skal leveres ved kejsersnit. For at undgå føtal og fødsel komplikationer, er det vigtigt at holde vægtforøgelse på sporet.

Årsager

Mens vægtøgning er en afgørende del af graviditeten, er det ikke alle mødre kropsfedt bliver opnået. Meget af vægtøgning vil komme fra barnet. Ved udgangen af tredje trimester, vil vægtøgning være mellem 7,5 til 8,5 pounds af ren baby. Vægtøgning omfatter også i gennemsnit mellem 1,5 til 2 pounds af moderkagen, 2 pounds af fostervand, 1,5 til 2 pounds af breast gain og 2 til 2,5 pounds af uterin muskel gevinst. Derudover vil kroppen bevarer en ekstra 4 pounds af vand vægt og producere en yderligere 3 pounds af blod til at støtte barnet. Ikke mere end 10 pounds bør være faktiske kropsfedt, mindre for overvægtige kvinder og mere for undervægtige kvinder.

Hvordan man kan opnå

For at få den rigtige mængde af graviditet vægt er så vigtigt, er det lige så vigtigt at vide, hvordan at få denne vægt. Typisk, tilføje kun 200 til 300 kalorier til enhver regelmæssig kost vil give en kvinde af gennemsnitlige vægt til at få det nødvendige beløb. En overvægtig kvinde skal kun 100 ekstra kalorier om dagen, mens en undervægtige kvinde kan have brug for så mange som 600 ekstra kalorier om dagen for en tilstrækkelig mængde af graviditet vægtøgning.

At miste vægt

Den bedste ting ved vægtstigning under graviditeten er, at en masse vægt vil forsvinde inden for en måned eller to efter fødslen. Ti pounds vil sandsynligvis forsvinde før kontrol ud af hospitalet, fordi barnet, væsker og moderkagen normalt vejer mindst dette beløb. Dog vil det tage lidt tid før kroppen kan helt komme til hægterne. Kvinder, der fik den rigtige mængde af vægt tager mellem 6 måneder til 1 år for at tabe alle graviditet vægt, selv om nogle kvinder tager mere eller mindre tid.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com