Hvordan du får en kørestol, godkendt af dit forsikringsselskab

10/07/2016 by admin

Hvordan du får en kørestol, godkendt af dit forsikringsselskab

Der er en række årsager du kunne finde dig selv har behov for en kørestol, fra en midlertidig skade til en lang sigt sygdom, der gør gå vanskeligt eller umuligt. Kørestole kan være dyrt, men hvis du har forsikring, Medicare eller Medicaid, du muligvis kan få en kørestol til en rabat, eller måske endda gratis. Check din nuværende forsikring vilkår for kørestol dækning inden du forsøger at anvende.

Instruktioner

• Få en medicinsk vurdering at kontrollere dit behov for en kørestol. Nogle forsikringsselskaber og Medicare og Medicaid planer kan kræve dig til at blive vurderet af en af deres selskab udpeget læger.

• Modtage en recept eller detaljerede skrevet ordre (DWO) for en kørestol fra den læge, der vurderede deres tilstand.

• Bestil din kørestol fra en medicinsk forsyning forhandler. Nogle medicinske forsyning forhandlere muligvis fax dine oplysninger til at fakturere dit forsikringsselskab. Bede om oplysninger ved bestilling.

• Fax din ordrekvittering til forsikringsselskabet, sammen med en kopi af din recept og personlige oplysninger, herunder dit fulde juridiske navn, adresse, telefonnummer, faxnummer og UPIN-(unikke læge Identification Number) af den læge, der ordineres kørestolen. Omfatte recepten og en detaljeret beskrivelse af din tilstand, din fødselsdato, vægt, højde og din forsikringspolice nummer.

Tips & advarsler

  • Fremgangsmåden er den samme for forskellige forsikringsselskaber, men dækning priser og tilgængelighed kan variere fra det ene selskab til et andet.
  • I tilfælde af at dit forsikringsselskab kræver du at købe en brugt kørestol, og de giver dig en lavere tilbud end den typiske omkostninger af brugte kørestole i dit område, hidkalde omkring og få flere citater. Når du har en række fair citater, der går over den krævede grænse er fastsat af forsikringsselskabet kan du indsende dine citater og appellere sin oprindelige beslutning.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com