Lægemidler, der anvendes til overgangsalderen

07/08/2012 by admin

Overgangsalderen er en vanskelig tid for kvinder. Symptomer omfatter uregelmæssig menstruation, nedsat eller tab i frugtbarhed, vaginal tørhed og libido tab, den berygtede hedeture, søvnløshed, humørsvingninger, tab af hår og bryst fylde og stigning i mave fedt. Kvinder kan føle trætte og lav på energi. En hel del forskellige typer af medicin er ordineret til overgangsalderen, fra SSRI til hormonbehandling, men udfordringen er at finde den bedste til personlige omstændigheder.

Hormonbehandling

Hormonbehandling er stadig en af de mest anvendte og vellykkede behandlinger for overgangsalderen. Målet med hormon terapi er at genindføre hormoner som østrogen i kroppen, da deres niveauer kan styrtdykke i overgangsalderen. Afhængigt af dit helbred og familiær disposition for sygdomme, kan østrogen ordineres til du begynder på de laveste doser.

Antidepressive lægemidler

Lave doser af antidepressiv medicin har vist sig at hjælpe med at regulere humørsvingninger, depression og også hedeture i overgangsalderen. I virkeligheden, Gabapentin, også kendt som Neurontin, der bruges af nogle psykiatere som en "stemning stabilisator" at styre bipolar manier og angst. Det er kendt at betydeligt mindske hedeture hos kvinder. Men ligesom de fleste rapporter på Gabapentin, dens gavnlige anvendelser kan observeres men endnu er forstået ikke. Effexor er en traditionel antidepressiva og antianxiety medicin, der behandler hot blinker så godt. SSRI, en anden slags antidepressiv, kan hjælpe med symptomer samt. Et par SSRI at hjælp er Prozac, Paxil, Zoloft og Celexa.

E-vitamin og Clonidin

Clonidin, et lægemiddel normalt anvendes for højt blodtryk og narkotika eller alkohol afvænning, kan medvirke til at reducere hedeture når blandet med vitamin E. Men mange kvinder rapporterer ubehagelige bivirkninger, så denne duo af narkotika ikke er stærkt anbefales som det bedste eller første streng af lægemidler til bekæmpelse af overgangsalderen og dens relaterede problemer.

SERM

SERM, kendt som selektiv østrogen receptor modulatorer, er syntetiske stoffer, der efterligner østrogens rolle i kroppen, hvoraf den ene er at styrke knogletæthed og forebygge knogleskørhed og knoglebrud efter overgangsalderen. Andre lægemidler anvendes at bremse knogletab, men er ikke-hormonale medicin omfatter bisfosfonater raloxifen, Fosamax, Optinate, Boniva og calcitonin.

Konklusion

Der er medicin til at hjælpe enhver situation. Kvinder med overgangsalderen bør bo optimistisk og blive deres egen fortalere i behandling. Der er håb, og medicin sikkert kan reducere symptomer. Holde forsøg lægemidler, selv om sig ikke arbejde. Til sidst vil du finde rigtigt. Nøglen er ikke giver for hurtigt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com