Kost til ældre

07/28/2011 by admin

Den amerikanske befolkning grånende og amerikanske Dept. af landbrugsministerium (USDA) anslår, at i 2050, vil være omkring 19 millioner mennesker over en alder af 84 år. USDA har gjort en ernæringsmæssig undersøgelse af de forskellige ældre grupper i USA og bruger min madpyramide som en baseline for kriterier for at opfylde grundlæggende ernæringsmæssige retningslinjer. Ernæringsmæssige kriterier omfatter spise hele fødevarer såsom frugt, grøntsager, fuldkorn, magert proteiner og mættet fedt.

Sundhedsmæssige betænkeligheder

Specifikke sundhedsproblemer for ældre mennesker omfatter udvikling af kroniske sygdomme som forhøjet blodtryk, diabetes, fedme, osteoporose eller leversygdomme.

DepressionI sine ernæringsmæssige undersøgelse vedrørende ældre mennesker og deres ernæringsmæssige status rapporterer de at mens ældre mennesker ikke kan tro, at deres ernæringsmæssige behov har ændret sig, men de kan have fysiske udfordringer, sygdom, sygdom eller "ændret mental status" og et lavere økonomiske status, som vil påvirke deres ernæringsmæssige behov.

USDA statistik

USDA stater i dets ernæringsmæssige undersøgelse, "uafhængig, fri levende" ældre var grupperet i fire aldersgrupper og vurderes under et sundt spise indeks, hvor tæt hver gruppe levet op til de ernæringsmæssige kriterier i min madpyramide for raske voksne. Deres undersøgelse viser hvordan mennesker klarede sig i de forskellige aldersgrupper: i alderen 45-64 (13%), 65-74 (20 procent), 75-84 (20 procent) og mennesker aldre 85 og ældre (20 procent). Procentsatserne, der henviser til procentdelen af de mennesker, der mødte de grundlæggende ernæringsmæssige krav af USDA fødevarer pyramide.

Kost til ældre

Mens USDA har præsenteret forskellige versioner af min madpyramide til at omfatte versioner for veganere, vegetarer og ældre voksne, er henstillingerne, der meget ens. Generelt, madpyramiden anbefaler forbrug af hele kerner, "lyse-farvede grøntsager," "deep-farvede" frugter som bær, og ikke-fedtfattige mejeriprodukter, bælgfrugter, nødder, magert protein som fisk, fjerkræ, æg og magert udskæringer af kød, vegetabilske olier lavt indhold af mættet fedt og passende flydende indtag.De anbefaler ældre Bemærk deres krav til vitamin B-12, D og calcium ved at konsultere med deres læger for passende doser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com