Hvad er forskellen mellem saccharose & glukose?

03/28/2017 by admin

Hvad er forskellen mellem saccharose & glukose?

Saccharose og glukose er begge sukkerarter, men hver påvirker kroppen forskelligt. Saccharose er tabellen sukker. Glucose er kemisk fremstillet når vi fordøje stivelse og sukker fra kulhydrater som brød og kartofler.

Saccharose

Saccharose findes i fødevarer såsom slik, syltetøj og cookies. Mange forarbejdede fødevarer indeholder saccharose så fødevarer kan blive friskere længere i gemmer og i skabene.

Effekter

Indtager for meget saccharose kan forårsage tand henfald. Charles E. Uphardt af Elmhurst College rapporter, "Inden for få minutter af spise saccharose, plak kan begynde at form." Børste snart efter at have spist.

Glukose

Glukose rejser ind i blodbanen til brændstof kroppen. Denne proces danner en kemisk reaktion, der hjælper musklerne til at flytte og hjerne til at fungere. Ifølge Iowa State University er"Glucose afgørende for det centrale nervesystem."

Effekter

Diabetes opstår, når kroppen ikke kan nedbryde overskydende glukose. Hvis du har en familie historie af diabetes, se din læge. En afbalanceret kost kan hjælpe med at holde diabetes under kontrol.

Balance

Protein (æg) spises med glucose (toast) hjælper balance blodsukker. Når dit blodsukker holdes niveau gennem en afbalanceret kost, føler du stærk, komplet og klar til at gå. Spis godt for at føle sig godt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com