Foods, der sænker fedt i maven

11/12/2013 by admin

Foods, der sænker fedt i maven

Mange drømmer om at opnå den perfekte flad mave eller seks-pack abs. øl lovers, midaldrende, eller tidligere gravide kvinder ønsker ofte at kaste overskydende pounds i maveregionen. Endnu vigtigere, kan transporterer ekstra vægt i din midsection føre til sundhedsmæssige problemer som hjerte-kar-sygdom, diabetes og metaboliske syndromer. Mens en sund, kontrolleret kalorieindhold kost og regelmæssig motion er din bedste satsning for en slankere physique, kan spise visse fødevarer hjælpe forvise mave fedt.

Avocadoer

Enkeltumættet fedt fundet i avocadoer kan reducere risikoen for hjertesygdomme. Disse enkeltumættet fedt kan reducere pigge i blodsukkeret, som stopper kroppen i at lagre fedt i maveregionen. Andre fødevarer bestående af god enkeltumættede fedtsyrer består af nødder, frø, oliven, sojabønner, oliven og raps olie. Selvom betragtes som sunde fedtstoffer, bør du indtage enkeltumættet fedt i moderation på grund af deres høje kaloriefattige indhold.

Fuldkorn

En kalorie kontrolleret kost rig på fuldkorn trim overskydende fedt i midsection. At reducere forbruget af raffinerede kulhydrater som hvidt brød, gør det lettere at reducere fedt deposition langs maven. Det høje fiberindhold i fuldkorn styrer også sult længere end raffinerede kulhydrater.

Chokolade skummetmælk

Den perfekte balance mellem kulhydrater og protein, chokolade mælk fremmer muskelopbygning og gør det den perfekte post workout drink at fremskynde inddrivelsen.

Græsk yoghurt

Kombinationen af kulhydrater og protein i græsk yoghurt hjælper med at stabilisere insulin, et hormon, der fortæller din krop til at gemme kalorier som et fedt, når niveauet bliver for højt. De gode bakterier, der findes i yoghurt fremmer også væksten af gode bakterier i din tarm, faldende andre årsager af oppustethed i maven.

Blåbær

Fyldt med antioxidanter, kan blåbær forbedre blodgennemstrømningen og levere mere ilt til musklerne, hvilket gør mave trimning cardio øvelse mere produktive. C-vitamin og kalium findes i blåbær begrænser natrium forårsaget oppustethed og øger effektiviteten af fedt målretning øvelse.

Grøn te

Tre kopper grøn te om dagen kan øge dit stofskifte og brænde kalorier. Et sammensat kendt som ECGC, en kraftfuld antioxidant findes i grøn te, gør det lettere at brænde fedt og lavere kolesterol.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com