Sådan skal du tage Synthroid

05/05/2013 by admin

Sådan skal du tage Synthroid

Din skjoldbruskkirtlen regulerer din energi og metabolisme produktionen i din krop. Når din krop ikke kan producere nok af disse hormoner er det kendt som hypotyroidisme. Hypothyroidisme er en af hovedårsagerne til du ville tage Synthroid. Synthroid er et af navnene mærke af narkotika levothyroxin, som bruges til at erstatte tabt hormon, når din skjoldbruskkirtlen ikke producerer nok. Synthroid kan også bruges til behandling af struma, som er en udvidelse af din skjoldbruskkirtel, der er forårsaget af strålebehandlinger, kræft, hormon ubalancer og kirurgi.

Instruktioner

• Tage Synthroid, præcis som det var foreskrevet til dig. Læs alle de oplysninger, du får med din recept og kontakte apoteket eller din læge hvis du har spørgsmål. Hvis din læge vælger at ændre doseringen af din recept bør du følge deres vejledning, ikke dem på recept etiketten.

• Tage Synthroid med et helt glas vand. Det er meget vigtigt at drikke et helt glas vand (mindst 8 ounces) når du tager Synthroid. Synthroid kan opløses meget hurtigt og udvide, forårsager du til at kvæle eller gag.

• Tage Synthroid på det samme tidspunkt hver dag. Synthroid er normalt taget om morgenen. Vente 30 minutter efter indtagelse Synthroid, før du spiser.

• Have dit blod testet på en regelmæssig basis, mens du tager Synthroid at sikre, at medicinen virker som det skal. Du skal også have din nyre- og leversygdomme funktioner testet til enhver tid mens du tager denne medicin.

• Opbevar Synthroid ved stuetemperatur. Sørg for du holde medicin fra ekstrem varme og fugt eller medicin kan blive ødelagt.

Tips & advarsler

  • Hvis du glemmer en dosis af Synthroid bør du tage dosis en snart, som du husker. Hvis det er tæt på det tidspunkt, hvor du vil tage din næste dosis skal du springe den glemte dosis og fortsætte med at tage Synthroid som foreskrevet.
  • Informere enhver lægen eller tandlægen modtager du behandling fra at du tager Synthroid. Du behøver ikke at informere hver læge på den gade, du passerer, dog, at du tager denne medicin. De vil kalde myndighederne.
  • Synthroid det ikke menes for at forårsage problemer med nyfødte. Medicinen passere i modermælken, men er ikke kendt for at skade ammende børn. Det ville være klogt at informere din læge alligevel, hvis du er gravid eller ammende.
  • Du kan opleve milde hårtab tager Synthroid. Dette er en almindelig bivirkning, der normalt opstår, når du begynder at tage medicinen, eller når du har en dosering, øge. Bivirkning bør aftager efter din krop vænner sig til medicinen.
  • Hold øje med tegn på en allergisk reaktion og søge lægehjælp øjeblikkeligt. Tegn fra en allergisk reaktion omfatter nældefeber, åndedrætsbesvær, og hævelse i ansigt, tunge, læber og hals.
  • Hvis du tror du kan have en overdosis mens du tager Synthroid skal du søge lægehjælp hurtigt. Tegn på en overdosis forbundet med Synthroid omfatter smerter i brystet, åndenød, dunkende hjerteslag, rystelser, kramper, opkastning, diarré, forvirring og anfald.
  • Nogle fødevarer kan gøre det svært for kroppen at absorbere Synthroid. Undgå at spise spædbarn soja formel, bomuld frø mill, valnødder og fødevarer, der er højt fiberindhold.
  • Alvorlige bivirkninger ved at tage Synthroid omfatter søvnløshed, hovedpine, nervøsitet, irritabilitet, feber, hedeture, svedtendens, menstruation ændringer og ændringer i din appetit og vægttab. Stoppe med at tage Synthroid og kontakte en læge, hvis du bemærker nogen af de alvorlige bivirkninger.
  • Du vil sandsynligvis nødt til at tage Synthroid for resten af dit liv, som kan føre til knogletab. Over tid, kan knogletab føre til knogleskørhed. Tal med din læge om risikoen for tab af knoglemasse fra at tage Synthroid.
  • Nogle medikamenter kan forårsage uønskede reaktioner, når de kombineres med Synthroid. Informere din læge før du tager Synthroid, hvis du for nylig har taget eller tager i øjeblikket calciumcarbonat, jernholdige sulfat jerntilskud, sucralfat, natrium polystyren sulfonat, aluminium-indeholdende antacida, eller kolesterol-sænkende medicin.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com