Sådan Stop Frustration

10/21/2010 by admin

Sådan Stop Frustration

Frustration er en fælles følelse, som folk oplever, når det går galt. Uanset om du er utilfreds med hvordan din chef behandler dig på arbejde, eller du er i en ophedet diskussion med din ægtefælle, kan du reagere med følelser. Overdreven følelse af frustration kan føre til stress, og det tager en seriøs vejafgift på dit velbefindende. Lær at korrekt håndtere-- og måske endda stoppe--disse følelser, selv i de mest vanskelige omstændigheder.

Instruktioner

• Gå efter en kort pause. Midt i din frustration er dit sind nok ikke selv tænke lige. For at genvinde din roen og fatning, midlertidigt forlade den situation, der plager dig. Gå væk. Jogge rundt i parken. Have en cappuccino på den lokale café. Lege med din elskede hund for et par minutter. Komme væk fra problemet og klare dit hoved. Når du opnår nogle klarhed, vende tilbage for at håndtere situationen forynget.

• Tænke positivt. For at komme igennem en vanskelig og frustrerende situation, forsøge at koncentrere sig om positive resultater. Indse, at selv om du ikke kan altid nå dine ønskede resultater, det er helt naturligt og normalt. Målet for klarhed og styrke ved at anerkende den kendsgerning, at muligheden for svigt ikke bør forhindre dig fra at prøve dit bedste.

• Udluftning dine frustrationer. Når noget generer dig, er der absolut ingen grund til at holde dine følelser flaske op--det er usundt. Få dine følelser derude - uanset om du taler til en betroet fortrolige eller familiemedlem-- eller skrive dem alle ud i din egen personlige dagbog. At sætte din ærlige følelser ind skriftligt kan være behjælpelig med dig med nogle ekstra perspektiv. Det kan også hjælpe med at reducere ubehagelige følelser af spænding du kan opleve.

• Visualisere dine ønskede mål. Når du går igennem noget frustrerende, kan det hjælpe at klart envision din ideelle resultat med hensyn til situationen. Husk altid at prioritere dine specifikke mål midt i forhindringer og problemer: du ønsker ikke at fare vild i frustrationer og opgive dit primære mål.

• Fokus på virkeligheden. Med frustrationer er der altid ting, der kan være permanent og uforanderligt, selv om de er dårlige. Identificere disse permanent ting og få accept af dem--så meget som du overhovedet kan.

Tips & advarsler

  • Hvis du er på udkig efter et hurtigt fix, kan slappe af din krop være en effektiv måde til midlertidigt lindre ubehagelige spændingerne ofte forbundet med frustration. Berolige dit sind og krop med vejrtrækning teknikker. Stå op med ryggen helt lige og holde armene på begge sider af dig. Dybt indånde og gør det muligt at bo i to minutter eller deromkring. Derefter langsomt udånder. Gentag denne vejrtrækning processen et par gange.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com