Medicin for at fremskynde stofskifte

11/13/2010 by admin

Medicin for at fremskynde stofskifte

Der ved hjælp af narkotika til at tabe sig på to måder: til at undertrykke appetitten og fremskynde kroppens stofskifte. Generelt gøre for lægemidler til rådighed begge dele. Stoffer i denne kategori er syntetiske kemikalier, der tjener dybest set som stimulanser til kroppens centrale nervesystem. Den grundlæggende teori er, at være overvægtig er ikke nødvendigvis en fejl fra patienten, men kan faktisk være baseret på en langsom metabolisme, der gemmer mange kalorier som fedt.

Typer

De vigtigste typer af lægemidler, der fremskynde stofskifte er Benzphetamine, Phendimetrazine, Diethylpropion, Phentermine og mange andre. Mere almindelige medicin som koffein og nikotin er også i denne kategori. De har alle opfører sig som stimulanser.

Formål

De virkelige formål og funktion af disse stoffer er til at handle på det centrale nervesystem til at "fremskynde" kroppens evne til at metabolisere kalorier, snarere end at have dem hober sig op i systemet som fedt. For det meste, fungerer disse stoffer på samme måde med de samme bivirkninger. I almindelighed, de er kendt for at øge energi og spænding niveauer, og kan støtte i koncentration.

Anoreksika narkotika

Stoffer som Benzphetamine og Phendimetrazine er anoreksika. De er meget kontroversielle stimulanser og appetit suppressants, der har været knyttet til alvorlige hjerteproblemer. De arbejder på appetit center i hjernen. Anoreksika narkotika tjene til at fremskynde metabolismen, men uden afhængighed af amfetamin. Denne klasse af medicin har større bivirkninger end de mere typiske amfetamin.

Vigtigste bivirkninger

Næsten alle appetit suppressants og stimulanser har en tilsvarende liste over side påvirker. Disse omfatter oftest, hjerteproblemer og højt blodtryk. Mindre almindeligt kan de føre til svimmelhed, desorientering og endda kramper. Anoreksika har de ekstra problemer med eventuelt fører til sløret syn en hovedpine. Kraftfuld stimulanser har været knyttet til depression, seksuelle problemer og diarré.

Advarsler

Generelt er bør dem, der allerede har en familie historie af forhøjet blodtryk undgå disse medikamenter. Personer med angst og depression er også ligeledes advaret fra disse stoffer. Disse stoffer bør ikke tages af dem, der er gravide eller som kan blive gravid. Desuden, disse medikamenter er normalt ordineres med den forståelse, at patienten vil engagere sig i betydelig liv ændringer, såsom ændringer i spisevaner, Motion regimer og undgåelse af junk fødevarer. Disse stoffer er på kort sigt brug kun.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com