Egenskaber af Urea

08/22/2013 by admin

Egenskaber af Urea

Urea er et stof, der findes i den menneskelige krop og også har kommercielle ejendomme og bruger som gødning komponent. Almindeligt anerkendt som en kropslig affald produkt, er urea den primære nitrogen-rige stof i urin. Højt opløselige i vand, det er ikke farligt, selv om under visse betingelser kan det reagere med andre agenter og forebyggende beskyttelse bør anvendes, hvis arbejder med urea som en sammensat.

Fysisk Form

Urea er tilgængelig som et kommercielt produkt flydende eller pellet, og kan også vises som en hvid krystallinsk form. Normalt klar eller gennemskinnelig, kan det også vises gullig eller lysebrune. Typisk lugtfri, det giver off en kraftig lugt af ammoniak ved kontakt med vand eller vanddamp, hvor det er højt opløseligt. Urea kan forårsage irritation, hvis det kommer i kontakt med huden, eller hvis indtaget, men anses ugiftige.

Syntese

Urea er fundet i blodet, udskilles i små mængder i sved, og er en del af det kvælstof, behandling af affald udskillelse system hos mennesker og dyr. Det fungerer som en transportør af affald kvælstof. Gennem en indviklet proces hjælper urinstof kroppen i behandling af væsker, og igen absorbere vand fra væsker, således at kroppen opretholder en balance af hydrering og alle væsker er ikke elimineret som affald.

Højt kvælstofindhold

I udviklingslandene, billigt kilder til kvælstof-rige gødning er nødvendig for planternes vækst, og er vigtige at producere afgrøder på en omkostningseffektiv måde. Urea er billig transport, og som et stof urinstof er ca 56% kvælstof, hvilket gør den meget velegnet til dette brug. Når blandet med formaldehyd det danner en gødning, der giver mulighed for komponenten kvælstof i urea at frigive mere ensartet og langsomt, en funktion der gør det en stabil og omkostningseffektiv produkt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com