Ikke-medicin Arthritis smertelindring

11/08/2010 by admin

Millioner af mennesker verden over lider af gigt, og alle ønsker at vide, hvordan man kan stoppe smerten. Læger kan ordinere en række forskellige medicin, men der er også masser af ikke-medicin arthritis smertelindring løsninger. Ikke enhver løsning vil arbejde for alle, der lider af gigt. Du kan prøve nogle fælles dem for at se, hvad der virker for dig.

Motion

Mens det kan gøre ondt at bevæge sig, motion er en af de bedste måder at lindre gigt smerter. Motion får dine led, bevæger sig i stedet for at tillade dem at blive stiv mangel på brug. Gør dine øvelser første ting om morgenen når du står op, og du vil finde dig selv med færre smerter hele dagen.

Prøv at deltage i et fitnesscenter med swimmingpool og tilmelding til vandaerobic. Enhver tid, du tilbringer i vandet vil tillade dig at bevæge sig frit med ingen belastning på dine led. Hvis du ikke har adgang til en pool, er andre lav effekt øvelser som at gå eller cykling perfekte måder at få din gigt leddene flytning. På samme måde holder olie delene af en bilmotor, kører problemfrit, bevægelse holder dine led fra låse op mere end de allerede er.

Kosttilskud

Nogle læger anbefaler glucosamin kosttilskud for gigt smerter. Glucosamin forekommer naturligt i kroppen som en bygherre af brusk. For nogle former for gigt, tab af brusk er årsagen til alle smerter og glucosamin kosttilskud kan hjælpe bremse tabet af mere. Læger ved Mayo Clinic siger undersøgelser har gået begge veje på glucosamin kosttilskud, nogle viser de faktisk hjælpe med at lindre gigt smerter, og andre viser, de er kun en placebo. Alt du kan gøre er at prøve det og se om det virker for dig.

Alternative metoder

Du kan også prøve nogle alternative metoder til at lindre smerter. Talrige undersøgelser har vist latter lindrer smerter ved at tillade mere ilt ind i din blodbanen og derfor dine led. Forfatteren Norman Cousins' undersøgelse af hans egen gigt smertelindring gennem latter er den mest kendte eksempel på denne metode til smertelindring. Indstille afsat tid til at se tv-shows som altid gøre dig til at grine. Så sørg for du sluppet løs med nogle dybe mave griner.

Massageterapi virker også godt for nogle. Før du begynder en massage terapi sessioner, lad din terapeut vide, hvor og hvordan det gør ondt. Du terapeut kan derefter skræddersy sessioner specielt til din smerte.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com