Eye øvelser til at korrigere Vision

07/29/2013 by admin

En række vision lidelser kan hjemsøge enhver fysisk person, men øjet øvelser kan udføres på en daglig basis ikke kun at holde øjne og øjet muskler stærke og sunde, men som en form for forebyggende pleje, der kan vare fra barndom til alderdom. Mange mennesker bemærker mangel vision umiddelbart tror, briller eller kirurgi er svarene, mens øjet øvelser kan give de samme resultater. Øjne har brug for regelmæssige og daglig motion, ligesom alle andre muskler i kroppen, for at bevare optimal sundhed og funktion.

Forbedre Vision

Læsning og skrivning, sidder foran en computer, og hele tiden på udkik efter trafik som vi kører ofte blade os med trætte, ømme øjne. Øvelser, som aflastning for øjnene vil bidrage til at forbedre vision i det lange løb ved at give tiltrængt strækker sig og bøjebevægelser af øjet muskler. Muskler holde øje og også funktion for forskellige vision behov. For at øge vores evne til at skifte fokus fra ét objekt til et andet, prøv både tæt og langt væk, denne form for motion. Hold din finger omkring seks inches fra spidsen af næsen. Kig på din finger og tælle til fem, og derefter skifte dit fokus til noget omkring 20 fod væk på anden siden af rummet, eller anden siden af din værftet eller andre fjernt objekt. Stirrer på objektet i ca fem sekunder, og derefter ser tilbage til fingeren. Gøre dette ca. 20 gange for at starte; stigende til 40, som dine øjne blive stærkere.

Synsproblemer

Vision problemer såsom presbyopi (forårsaget af den naturlige aldringsproces) eller et dovent øje (amblyopi) kan reduceres og lejlighedsvis helbredt gennem korrekt øjet øvelser. For eksempel for et dovent øje, der dækker det gode øje for flere timer om dagen hjælper tvinge dovent øje at fokusere og blive stærkere. Gennem motion Se personer med mild til moderat dovent øjenproblemer bogstaveligt talt enorme forbedring inden for et par uger.

For betingelser såsom presbyopi, prøv øjet øvelser, der hjælper motion og øge elasticitet i linsen af øjnene. En sådan øvelse kaldes løve udgør. Sidder i hælene, sprede fingrene af hænder ud som kløer på dine knæ og åbne munden så bredt som du kan. Holde din tunge ud, så det lægger på hagen, og kig opad med dine øjne. Alle ansigtet muskler strækkes. Prøv at holde denne pose i omkring fem sekunder for at starte, gradvist stigende til 10. Det kan være svært for dem, der ikke udøver deres øjne, så hvis du ikke kan holde øjnene i denne stilling i fem sekunder, start med to eller tre sekunder. Du vil gradvist mærke en forskel i øjnene og være i stand til at holde stillingen længere. Lukke og hvile øjnene for omkring 10 sekunder mellem fem eller seks gentagelser.

Perception og fokus

Vision perception og fokus er vigtigt for øje sundhed og funktion. Prøv visuel spil for at holde øjnene stimuleres på alle alderstrin. For eksempel prøve nogle af de vision perception færdigheder fundet på EyeCanLearn.com (find et hyperlink i afsnittet referencer), der for nogle sjove, interaktive måder at udøve øjne. Eye øvelser kan udføres i hjemmet, i skolen, på kontoret, eller før du går i seng om natten. Det vigtige er at udøve dine øjne, som du ville enhver anden del af kroppen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com