Massage til nakke smertelindring

11/19/2010 by admin

Halsen er lavet af ryghvirvler begynder i overkroppen og slutter på kraniet basen, og muskler i nakken støtter hovedet og hjælpe det flytte. Nakken har ikke så meget beskyttelse som rygsøjlen, gøre det modtagelige for smerte og skade.Nakkesmerter opstår når blødt væv er beskadiget fra betændelse, infektioner, stress og skader fra sport eller auto ulykker. Heldigvis er der forskellige massage til nakke smertelindring, der vil reducere inflammation og hævelse forårsaget af en akut skade.

Is Massage

Du kan gøre is massage derhjemme til at reducere smerter i nakken. Ice massage følelsesløse væv og reducere hævelse og inflammation, som følge af skade. Du kan bruge en tilbage, store is isterninger eller fryse vand i en plastik kop, så gnide is massen i en cirkulær bevægelse over det smertefulde område, opholder sig væk fra de knoklede del af halsen. Du behøver kun at massere området for omkring fem minutter tre eller fire gange om dagen for at reducere betændelse, selvom du kan bruge en ispose for lidt længere---15 til 20 minutter tre eller fire gange om dagen.Sørg for at have et håndklæde handy til at opsuge vand forårsaget af smeltende is.

Få terapeutisk Massage

Planlægge en 30 eller 60 minutters session med en licenseret massage terapeut. Disse fagfolk hjælp lethed nakkesmerter af masserer musklerne, sener, ledbånd og blødt væv, som resulterer i en øget vifte af bevægelse efter sessionen.Massage Terapeuter bruger typisk massageolier ud over isen og varme til at maksimere virkningerne. Få en massage, tre gange om ugen indtil nakkesmerter aftager og fortsætte med at få massage mindst en gang om ugen som en forebyggende foranstaltning.

Prøv zoneterapi

Besøg en autoriseret zoneterapeut, som zoneterapi lindrer hals smerter forårsaget af stress. Dr. Nicole Nisly, leder af University of Iowa hospitaler og klinikker moderne og alternativ medicin klinik, siger zoneterapi lindrer stress og spændinger, forbedrer nerve funktioner og øger omsætning. Zoneterapeuter finde trykpunkter på hænder, fødder og øreflipperne, der svarer til en specifik kropsdel, så massage blidt dem. Du kan også købe bøger om zoneterapi lindre nakkesmerter derhjemme.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com