Fødevarer, der udløser migræneanfald

06/23/2013 by admin

Fødevarer, der udløser migræneanfald

Migræneanfald er karakteriseret ved svær hoved smerter og er nogle gange ledsaget af kvalme, opkastning og følsomhed over for lys, lugter og lyd. Et migræneanfald kan vare alt fra 4 timer til 3 dage, ofte forårsager den Lidende til at sætte sit liv i venteposition. Mens migræne udløsere kan variere fra person til person, der er flere almindelige fødevarer udløser rapporteret at bringe på migræneanfald. De mest almindelige fødevarer, der udløser migræneanfald er listet her.

Tyramin

Tyramin er et stof, der naturligt dannes fra nedbrydningen af protein i en fødevare som det aldre. Fødevarer, der indeholder store mængder af tyramin omfatter alderen oste, rødvin, yoghurt, alkoholholdige drikkevarer, creme fraiche, forarbejdet kød, pickles, avocadoer og nogle bønner, kikærter, pinto og lima.

Alkoholiske drikkevarer

Alkohol øger blodtilførslen til hjernen. Rødvin, champagne og øl er de hyppigst identificerede udløser af migræneanfald.

Tilsætningsstoffer og konserveringsmidler

Tilsætningsstoffer og konserveringsmidler kan spile blodkar, udløse migræne hovedpine hos nogle personer. De mest almindelige fødevaretilsætningsstoffer, der forårsager migræne angreb er nitrat, nitrit, kødmørnere og mononatriumglutamat (MSG), som er en smagsforstærker fundet i orientalske fødevarer, sojasovs, forarbejdet kød og mange emballerede fødevarer.

Koffein

Koffein er en mild stimulerende findes i kaffe, te, chokolade, kakao, sodavand og nogle smertestillende medicin. Koffein bremsende i hjernens blodkar, som udløser migræneanfald i mange mennesker.

Chokolade

Chokolade indeholder phenylethylamin samt theobromin og koffein. Disse naturlige kemikalier kan forårsage et migræneanfald ved at ændre cerebral blodgennemstrømningen og frigiver noradrenalin, som er et kemisk stress i hjernen, som øger blodtrykket, pulsen og blodet flyde.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com