Alternativer til sygeplejerske obligatorisk bemanding

11/01/2010 by admin

Alternativer til sygeplejerske obligatorisk bemanding

Offentlige bekymring over sikkerheden af patientpleje har været den primære katalysator for forslag om at lovgive obligatorisk sygeplejerske til patient nøgletal. 23 oktober 2002 offentliggjort Journal of American Medical Association en undersøgelse afslører, at hver yderligere patient tildeles pr. sygeplejerske relateret til en syv procent stigning i sandsynligheden for patienternes dødelighed. Forskning af denne personalemæssige paradigme har imidlertid hidtil ikke at kvantificere en universelt gældende ideelle forhold. Sundhedstjenesteydere kan udforske alternative trin til adresse patientsikkerhed, som den vedrører sygeplejerske bemanding.

Selvregulering

Et alternativ til indførelse af obligatorisk sygeplejerske til patient personalemæssige forhold er for hver sundhedsvæsen institution at afgøre sygeplejerske personale ifølge sin egen politik. Ved hjælp af denne metode giver behandlere, den største bredde og færrest restriktioner for at træffe beslutninger. Men manglen ansvarlighed over for en evidensbaseret standard for bemanding udsætter både sygeplejersker og patienter større risiko. Denne tilgang til bemanding kan præsentere interessekonflikter som godt. For eksempel, kan manipulere sygeplejerske til patient nøgletal oversætte til omkostningsbesparelser for udbydere, selv som laver så forringer fra sygeplejerske og patientsikkerhed.

Sygeplejerske bemanding planer

Mange faktorer påvirke sygeplejerske personale, herunder sygeplejerske erfaring og uddannelse, tilgængeligheden af hjælpepersonale og komplekse, dynamiske behovene hos hver enkelt patient. Bruger en bemanding planlægger tilgang, sygeplejersker vidende sygeplejerske beslutningstagere match personale kriterier med patient kriterier på hvert skift, på hver enhed. Ifølge den "amerikanske sygeplejersker Association" sikrer denne tilgang, at udbydere gennemføre sikker, enhed-specifikke personalemæssige planer med input fra sygeplejersker. Denne alternative metode omfatter offentlig rapportering af bemandingen data, finansielle sanktioner for manglende overholdelse og beskyttelse af indberettere--medarbejdere, der refererer usikre ansættelsespraksis.

Sygepleje intensitet fakturering

I sygepleje intensitet fakturering model beskrevet af John Welton, ph.d., RN, er sygepleje "ubundtet" eller adskilt fra rummeligt værelse og bestyrelse afgifter. En 2007 artikel i "The Online Tidende spørgsmål i Nursing" løser problemer vedrørende obligatorisk nøgletal og beskriver, hvordan, derimod patienter kan faktureres for de faktiske timer for sygepleje, de modtager. Ifølge Welton, dette alternativ til obligatorisk sygeplejerske til patient-forhold skaber en indtægtskilde fra sygepleje og giver incitament til sundhedsinstitutionsplan at forbedre sygeplejerske bemanding.

Offentliggørelse

Offentliggørelse af sygeplejerske og sygeplejerske-support personale er en anden alternativ til obligatorisk sygeplejerske til patient nøgletal. Staten New Jersey mandater i øjeblikket vise antallet af ansatte og nøgletal for hvert skift. I teorien presser offentliggørelse af disse data sundhedsinstitutionsplan til at overholde safe ansættelsespraksis.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com