Hvordan man ser for tegn på tilbagefald i anoreksi patienter

03/31/2011 by admin

Hvordan man ser for tegn på tilbagefald i anoreksi patienter

Anoreksi er magen til andre alvorlige sygdomme i dets modstandsdygtighed i flertallet af patienter. Ofre for anoreksi nødt til at opretholde mental og fysisk styrke til enhver tid for at holde sygdommen i skak. Du skal kende tegn på tilbagefald i anoreksi patienter til at overvåge status for venner og familie står over for lidelsen.

Instruktioner

• Kig efter stadig mere vanedannende opførsel af anoreksi patienter, der søger for at udfylde en psykologisk tomrum. Patienter, der er begyndt at tilbagefald ofte bevæge sig mod en anden afhængighed, herunder narkotika, alkohol eller gambling.

• Være opmærksom på at fald i appetit og mad forbrug af anoreksi patienter i dit liv. Typen af appetit fald, at du skal kigge efter bør gå ud over et let måltid, og bør bestå af flere episoder af springes eller ubetydelig måltider.

• Husk de gamle spisevaner af anoreksi patienter, når du ser for tegn på tilbagefald. Nogle patienter vil ty til deres gamle måder, herunder binging og udrensning eller ukonventionelle slankekure, i vanskelige tider.

• Spor niveau af søvn, at anoreksi patient får dagligt. Den mentale og fysiske belastning på en anoreksiske kan forårsage søvnløshed. Du kan indsamle disse oplysninger gennem lille snak eller simple observationer om konsumption hele dagen.

• Express vedrører dine venner om anoreksi patienter, der har en overdreven optagethed af deres optrædener. Linjen mellem anoreksiske opførsel og enkel forfængelighed kan være vanskeligt at drage, men flere kommentarer eller anvendelser af et spejl i hele din tid med en patient er gode indikatorer for tilbagefald.

• Følg mængden af motion, anoreksi patienter engagere sig i, når du ser for tegn på tilbagefald. Anoreksi patienter, der er begyndt at tilbagefald vil drage fordel af læge-mandat øvelse til at lægge sig for meget for at miste flere kalorier.

• Tilgang anoreksi patienter, der er begyndt at tilbagefald med følsomhed. Du har brug at se dit sprog, når man taler med recidiverende venner eller kolleger, fordi de befinder sig i en skrøbelig mentale rum. Undgå anklagende sprog og fortælle dem dine observationer til at give et objektivt syn på situationen.

Tips & advarsler

  • Arbejde med en terapeut med kendskab til de spørgsmål, der er involveret med anoreksi at konfrontere en anoreksi patient. Du bør konsultere en psykolog med en vis erfaring i interventioner for at beskæftige sig med de følelsesmæssige problemer af anoreksi korrekt. Invitere flere nære venner til at hjælpe patienten til at genkende hendes tilbagefald.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com