Sådan erstatte Tyrkiet for oksekød

03/26/2011 by admin

Sådan erstatte Tyrkiet for oksekød

Tyrkiet er en alsidig kød, der ikke bør reserveres til Thanksgiving middag. Det er sundere for dig end oksekød og normalt koster mindre. Indarbejde mere Tyrkiet i din kost ved at overveje disse forslag.

Instruktioner

• Start med jorden Tyrkiet. Dybest set kan enhver opskrift, der opfordrer til hakket oksekød bruge jorden Tyrkiet i dets sted. Tror chili, sjusket joes, tacos og burritos, farsbrød, supper og burgere. Nøglen til ved hjælp af jorden Tyrkiet er i krydderier. Sæson det godt og lag varianter ved hjælp af grøntsager og urter som spidskommen, jalapenos og rødløg. Tilføje en skive frisk ananas og en bolle og du har fået dig en Smokey Chipotle Hawaiian Tyrkiet Burger.

• Flytte op til hele Tyrkiet stykker. Sikker en buttet bøf ret off grillen, dryp med marinaden og juice er tænderne, men du kan spare fedt og kalorier ved grillning Tyrkiet koteletter marineret i en rosmarin citron eller pesto sauce. Få endnu mere eventyrlysten med regionale smag såsom teriyaki eller røget chipotle.

• Kig efter lignende nedskæringer af mødes. I stedet for en oksekød skulder eller mørbrad, skal du læse afsnittet Tyrkiet i din købmand køleskab for noget lignende, som Tyrkiet mørbrad. Marinere det ligesom du ville gøre din oksekød, og derefter forberede det på grillen, Stege den i ovnen eller koge det i en crockpot.

• Tænk på hvad du gør for din krop. En 3 ounce servering af hakket oksekød indeholder 263.7 kalorier, 22,6 gram fedt og 14,1 gram protein, mens en 3 ounce servering af jorden Tyrkiet indeholder 235 kalorier, 13.2 gram fedt og 27,4 gram protein.

• Gør det nemt på dig selv og hovedet til den frosne del af din købmand. Nogle gange du skal kigge i afsnittet økologisk, men holde dine øjne ud for frosne Tyrkiet burgere, Tyrkiet hotdogs og andre premade Tyrkiet elementer. Som en bonus, kan du muligvis finde Tyrkiet skinke og kalkun bacon i sagerne forarbejdet kød.

Tips & advarsler

  • Jorden Tyrkiet bør koges til en minimumstemperatur på 165 grader Fahrenheit, mens hele Tyrkiet bør nå 180 grader.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com