Hvordan man kan skære plastik ringe

04/20/2011 by admin

Hvordan man kan skære plastik ringe

Når du smide de klare plastik ringe knyttet til din six-pack, kan du ikke overveje, hvor de går efter trash pickup dag. Desværre, skrald som plastik ringe ikke gå til en høj sikkerhed lossepladsen hvor det vil aldrig vende tilbage. Sommetider ende disse plastik ringe med at dræbe et vildt dyr. Ænder, fugle og fisk er kun et par af de dyr, der kan ende med at vikle i plastik ringe. Til sidst, kan de plastik ringe dræbe dem. Heldigvis er det muligt at undgå en tragedie som denne opstår i dyrenes verden.

Instruktioner

• Snip de ydre seks ringe af plast med en almindelig saks. Skåret ud en tomme-lange afsnit i hver cirkel bare for at være grundig.

• Skåret de mindre cirkler på indersiden af plast. Nogle six-pack plast indehavere har et par små ringe bortset fra de store seks at du kan holde fingrene i når du bærer six-pack. Disse er lidt fælder for mindre fisk og fugle.

• Folde det resterende plast i halve og klippe det lige ned i midten. Selvom du skar ringene, det lange stykke plastik stadig kan udgøre en trussel for nogle beslutsomme og ubegavet havfugle (måger, for det meste).

Tips & advarsler

  • Køb pakker af dåser gemt i kasser i stedet for holdt sammen af plastik ringe.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com