Nationale psykologiske foreninger

07/21/2011 by admin

Nationale psykologiske foreninger

USA har en stort antal psykologiske organisationer. Nogle organisationer specialiserer sig i at fremme bevidstheden om en specifik sindssygdom, nogle organisationer søge finansiering for at finde helbredelsesmetoder for sygdomme og nogle organisationer søger at opretholde faglige standarder inden for mental sundhed og skabe netværksmuligheder.

Generelle organisationer

American Psychological Association er den vigtigste organisation, der forener mental sundhed fagfolk i USA og også sætter standarder for hvordan fagfolk engagere i skriftlig kommunikation.

En lignende, men mindre organisation, American Psychiatric Association, har til formål at fremme feltet psykiatri for at yde den bedste service for patienter. Deres hovedkvarter ligger i Virginia. Der er også den amerikanske Association Fællesskabet psykiatere, der fokuserer på at hjælpe mental sundhed praktiserende læger udvikle etiske koder og høj kvalitet praksis.

Patient Advocacy organisationer

Den nationale Alliance af sindssygdom repræsenterer dem, der lider af psykisk sygdom og har til formål at øge samfundsforståelse, fortalervirksomhed og forskning.

Forskningsorganisationer

Federation of foreninger i adfærdsmæssige og hjernen videnskaber søger at tilskynde til anvendelse af de nyeste videnskabelige teknikker til at forbedre forståelsen af den menneskelige natur. En anden organisation baseret i New York, kaldet hjerne og opførsel forskningsfond søger donationer til at finansiere forskning for at helbrede forskellige psykiske lidelser lige fra skizofreni til ADHD. Den amerikanske Academy af klinisk Neuropsykologi leverer tjenesteydelser til fagfolk med speciale i feltet. De har hovedkvarter i Michigan. Connecticut baseret American Academy of psykoanalyse og dynamisk psykiatri fremmer forskning i disse to felter og tilskynder også diskurs inden for discipliner.

Angst Disorder organisationer

Angst lidelser Association of America fokuserer på at fremme bevidstheden om angstlidelser og lette udviklingen af mental sundhed praksis til at bekæmpe denne mentale sundhedsproblem. En anden organisation, Akademiet for spiseforstyrrelser, fremmer udviklingen af effektiv behandling for dem, der lider af spiseforstyrrelser.

Specifikke discipliner

Nogle organisationer fokuserer på specifikke psykologi sub discipliner. Den nationale sammenslutning af kognitive adfærdsdata terapeuter fremmer brugen af denne evidensbaserede sub disciplin. Der er også Society for personlighed og socialpsykologi ved Cornell University i New York. Mens Akademiet for børn og unge psykiatrien hjælper unge, der lider af udviklingsmæssige, psykologiske og adfærdsmæssige forstyrrelser. De er placeret i Washington.

Tværfaglige organisationer

Nogle organisationer tilsluttes andre professionelle psykologer. American Academy of psykiatrien og lov i Connecticut søger at styrke kommunikationen mellem jurister og mental sundhed fagfolk til at skabe en stærkere forensic psykiatri. Society for industri- og organisationspsykologi fokuserer på hvordan organisationer bruger psykologi at forbedre arbejdsgangen og øge kundetilfredsheden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com