Søvnløshed holistisk helbredelsesmetoder

07/02/2011 by admin

Søvnløshed er præget af søvnbesvær eller manglende evne til at falde i søvn. Der kan være fremkaldt af flere faktorer, herunder stress og medicin. Kronisk søvnløshed kan føre til en forringelse af fysiske, mentale og følelsesmæssige sundhed og ledsages af akut træthed og delirium. Der er flere konventionelle medicin til rådighed for dem, der lider af søvnløshed. Men der er også flere holistisk helbredelsesmetoder for søvnløshed, der udnytter naturmedicin og praksis.

Før sengetid

Aromaterapi har længe været betragtet som en holistisk tilgang til afstresning, afslapning og søvn fremme. Tilføj æteriske olier eller planteekstrakter til et varmt bad og sættetid i 15 til 30 minutter for at berolige din krop inden du går i seng. Dufte som lavendel, kamille, passion flower eller citron græs er specielt designet til at fremme muskelafslapning og kan hjælpe med søvnløshed. Men nogen duft, der udviser en beroligende virkning på din krop kan være gavnligt. Æteriske olier kan også anvendes på dine hænder og masseres ind i din krop for varig aromaterapi. Overveje sprøjtning en let tåge af lavendel duftende spray på din pude før de går til at sove. Dette vil tillade dig at forkæle dig selv i aromaterapi, mens du sover.

Te har været kendt som sovemidler når drukket direkte før du går i seng. Forbered varmt eller kogende vand og tilføje urter, krydderier eller teposer, da vandet køler til en foretrukken temperatur. Smag og urter specielt designet til at fremme søvn omfatter St. John's wort, kamille, passionsblomst, lime blossom, citronmelisse, humle eller fir needle. Drik te omkring 30 minutter før din normale sengetid for at indrømme den urter kan træde i kraft.

Motion

Mild, let øvelser er tilrådeligt hvis du lider af søvnløshed. Specifikt er øvelser som yoga, tai chi og aerobic gavnlige, fordi de støtter kropslig velvære, mental sundhed og fleksibilitet. Motion frigiver endorfiner, der fungerer som antidepressiva og kan bekæmpe de negative følelsesmæssige symptomer af søvnløshed. Styre din vejrtrækning så meget som muligt under træning. Sikre, at du tager dyb, kontrolleret vejrtrækninger, giver din krop tid til at fokusere og justere for at udøve.

Forebyggelse

Der er flere ting at undgå hvis du lider af søvnløshed. Undgå koffeinholdige drikkevarer eller mad. Koffein virker som en vasokonstriktor, hurtigere puls og kæmper de naturlige impulser af søvn. Undgå forarbejdede fødevarer, som disse ofte indeholder hormoner eller antibiotika, der kan forværre symptomerne af søvnløshed. Selv om afslapning er foreslået til personer med søvnløshed, forsøge at undgå inaktivitet så meget som muligt. Prøv meditation, dyb vejrtrækning, blød musik eller lette øvelser, mens du slapper af, da inaktivitet giver stressfaktorer tid til at træde i kraft.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com