Labyrinthitis Home afhjælpning

07/05/2011 by admin

Labyrinthitis er forårsaget af betændelse i din indre øre og er kendetegnet ved symptomer som svimmelhed, vertigo (unormal følelsen af bevægelse), tinnitus (ringen for ørerne), tab af hørelse på det ene øre, balanceproblemer, problemer med fokus dine øjne, kvalme og opkastning. Du har en øget risiko for at udvikle tilstanden, hvis du drikker alkohol stærkt, har en historie af rygning, træthed, viral sygdom, allergi og stress.

Enkle hjem behandling

I mange tilfælde, vil labyrinthitis sprede og gå væk uden medicinsk intervention. I disse tilfælde er det bedst at forsøge at forblive stadig og hvile. Vertigo (hvirvlende sensation) er normalt på sit højeste for de første to eller tre dage af din labyrinthitis. At holde dit hoved stadig og hviler i sengen er sædvanligvis effektiv til at lindre kvalme og svimmelhed. Undgå lys og pludselig ændrer din position, da dette kan forværre dine symptomer.

Hvis vertigo varer for en længere periode, kan genoptage dine normale aktiviteter hjælpe din hjerne til at tilpasse og kompensere for vertigo. Flytte dit hoved som normalt og opholder sig aktiv er vigtig, fordi som din hjerne kompenserer, vertigo gradvis vil fjerne.

Mens du behandler din labyrinthitis derhjemme, er der flere trin, som kan hjælpe til bedre for at styre symptomerne. Træffe sikkerhedsforanstaltninger som at holde huset ryddeligt og udnytte ikke-udskridning måtter til at undgå at glide og falde. Også undgå at køre, klatring eller betjene tunge maskiner. I tilfælde af ekstreme svimmelhed, kan du brug for hjælp til at gå.

Udføre enkle hoved bevægelser og arbejde på at holde din saldo, mens siddende eller stående kan bidrage til at forbedre din balance.

Brandt-Daroff øvelser kan forbedre din vertigo symptomer. Sidde i nærheden af kanten af enten din stol eller sengen. Hurtigt lean til den ene side og derefter lå på denne side indtil den hvirvlende sensation forsvinder i mindst 30 sekunder.

Cladonia: Et hjem Remdy for Labyrinthitis

Ifølge en undersøgelse udført på Anadolu University i Tyrkiet, har cladonia antimikrobiel komponenter, som er effektiv i bekæmpelsen af visse bakterier (som streptococcus faecalis eller staphylococcus aureus). Dette er en vigtig opdagelse, som bekræfter cladonia som en potentiel behandling af labyrinthitis. Ifølge MamaHerb.com, er cladonia's effektivitet ligner traditionelle antibiotika som ciprofloxacin eller erythromycin, til behandling af indre øreinfektioner og labyrinthitis.

Forbered dit hjem afhjælpe ved kogning 50 gram af cladonia (også kaldet rensdyr moss lav) i 250 ml vand i 30 minutter. Si blandingen og drikke tre gange om dagen i en uge. Inden for en uge, skal din labyrinthitis symptomer være væk.

Når at besøge en læge

Hvis dine symptomer ikke forbedres med behandling i hjemmet, eller hvis du har alvorlige symptomer eller yderligere symptomer, som angiver en underliggende medicinsk tilstand (som en øvre luftvejsinfektion), bør du besøge din læge. Du skal muligvis et antibiotikum til behandling af en underliggende infektion eller din læge kan ordinere medicin til at lindre dine symptomer. Dette kunne omfatte antiemetika (anti-kvalme medicin) som compazine, anthistimines, medicin til at lindre svimmelhed (ligesom Scopolamin eller meclizine) eller en beroligende som valium.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com