Hvordan til at identificere hoved lus og luseæg

06/16/2011 by admin

Hvordan til at identificere hoved lus og luseæg

Hovedlus er meget smitsom og kan spredes hurtigt fra person til person. De findes i tre former: æg, kaldet nits; nymfer eller umodne lus og voksne lus. Symptomer på en lus angreb omfatter kløe og hovedbund irritation. Smittede personer kan også føle en kildrende fornemmelse som de voksne lus kravle over hele hovedbunden. Det er muligt at tjekke håret for lus ved hjælp af en enkel procedure. Men medmindre lus angreb er signifikant, du er mere tilbøjelige til at finde nits end levende lus i håret.

Instruktioner

• Placer lyset, så det skinner direkte på toppen af håret. Start fra nakken af halsen, omhyggeligt del håret.

• Bruge Forstørrelsesglas til at kontrollere rødderne af håret for nits. Kigge efter små gule, tan eller brune prikker. Disse er nits. Kig efter hvide eller klare skaller, der er skaller af skraveret nit æg. Tjekke håret for sesam frø-størrelse eller mindre steder, der er grålig hvid eller brun i farven. Disse er nymfer og voksne lus.

• Flytte op hovedet, afsked håret i mindre sektioner og tjekker for lus og luseæg. Check hovedbunden såvel som bag ørerne. Undersøge hovedbunden hver tre til fire dage, hvis du er kommet ind i tæt kontakt med en inficeret person.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com