Er en kolon rense sikker for mennesker med nyresygdom?

05/22/2012 by admin

En kolon rense kan fremmes på internettet, som en sikker og effektiv måde at behandle en række sygdomme, men dem, der har problemer med nyrerne skal gå forsigtigt frem. Nogle ingredienser i kolon rense kan understrege nyrerne og medføre komplikationer så alvorligt som nyresvigt (en total lukning af nyrerne).

Nyre funktioner

Ifølge naturopatisk læge Scott Olson i "Nyresygdom---bevogtning mod den tavse dræber" nyrer filtrere giftstoffer ud af vores blod og balance mellem vand og elektrolyt beløb i kroppen. Nyrerne også opretholde kroppens syre/basisk læsning, regulere blodtrykket og kontrollere blodvolumen.

Nyre sygdomsforekomst

Nyresygdom er en af top 10 årsagerne til dødsfald i USA, ifølge Scott Olson, og rammer omkring 13% af amerikanerne. Nyresvigt er sjældent bemærket indtil de senere stadier af sygdommen, så mange mennesker er uvidende om, at der er et problem. Symptomer på mulige nyresygdom omfatter nedre-ryg problemer, smertefulde eller uklar urin og feber eller kulderystelser.

Typer af kolon renser

Der er to hovedtyper af kolon rense: dem, der involverer indtagelse af visse produkter gennem munden og dem, der involverer indsættelse af et rør i anus og tvinger affald ud. Begge typer af kolon rense er beregnet til at fjerne års akkumulerede fecal spørgsmål kage på indersiden væggene i dit kolon. Fortalere for tarm detox, som Dr. Richard Schulze af den amerikanske botaniske apotek, påstand om, at et kolon rense vil have vidtrækkende sundhedsmæssige fordele.

Effekter

En kolon rense kan føre til nyreproblemer på grund af potentialet for elektrolyt forstyrrelser i din krop og tegning ud af vitamin butikker. Laver nogen form for Colon kunstvanding eller lavement kan føre til dehydrering og elektrolyt ubalance, som begge forværre svage nyrerne. Ingredienser som natrium fosfat findes i over-the-counter afføringsmidler og senna findes i herbal afføringsmidler også forstyrre elektrolyt niveauer. Ifølge Benedicte Vanderperren et al, akutte nyre og leversvigt opstod i en kvinde, der drak senna te hver dag i tre år, men betingelsen blev behandlet, da hun holdt op med at bruge produktet.

Konklusion

Både colon hydroterapi og orale kolon rense er farligt for mennesker med nyresygdom, som begge kan forårsage elektrolytforstyrrelser, vitaminmangel og dehydrering. Hvis du ønsker at gøre et kolon rense, men er bekymrede over virkningerne på dine nyrer, tage mundtlige fiber/ler udrensning piller, samtidig undgå både medicinsk og naturlægemidler afføringsmidler. Spise fødevarer med højt fiber eller tage fiber kosttilskud er en sikker måde at skubbe affald ud af din kolon. Husk at drikke mere vand med øget fiberindtag, eller du kan blive dehydreret.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com