Årsagerne til en øjenfarve skifte

05/27/2012 by admin

Årsagerne til en øjenfarve skifte

Introduktion

Når det kommer til øjenfarve, kan øjne variere fra grøn til brun, blå og alt derimellem. Din øjenfarve er baseret ud af pigment i øjet kaldes melanin. Afhængigt af gener videre til dig med både din mor og far, vil du blive født med en bestemt øjenfarve; Men med tiden at øjenfarve kan ændre på grund af en række forskellige omstændigheder

Børn

Øjet farveændringer i børn er som regel en forsinkelse i produktionen af melanin. Den større mængde af melanin i øjet betegner normalt en mere brun nuance. Ifølge læge af optometri Burt Debow, er mange børn født med blå øjne, kun for dem at ændre som barnet bliver ældre. Dette skyldes en mangel på melanin, der øger som barnet udvikler. Over tid, stigning i melanin kan forårsage øjne kan vokse mørkere og mere brun eller nøddebrun i farven. Det er ikke altid tilfældet, som nogle børn virkelig fødes med blå øjne.

Pupilstørrelse

Øjenfarve kan også ændre som eleverne spile og skrumpe. En ændring i elev størrelse er normalt forbundet med en ændring i lys eller en ændring i følelser. Som eleven udvider, er melanin pigmenter i iris presset sammen forårsager en mørkere søger øje. Som eleven skrumper, spredt melanin pigmenter ud ved at gøre øjnene synes lysere i farven.

Sygdom

Mest naturlige øjne farveændringer er små og sjældent mærkbar; Dog kan nogle sygdomme forårsage dramatiske ændringer i øjenfarve. For eksempel, kan nogle sygdomme ændre en øjenfarve fra brun til blå resulterer i heterochromia (to forskellige farvede øjne). Mest almindeligt Horner syndrom, visse former for glaukom, og Fuchs sygdom kan forårsage en ændring i øjenfarve.

Alder

Alder er den mest almindelige årsag til hvorfor øjenfarve kan ændre. Ifølge Dr. Burt Dubow, vil OD, mellem 10 og 15 procent af den kaukasiske befolkning opleve en ændring af øjenfarve som de bliver ældre. Dette er normalt på grund af en forringelse af farve af pigmenter i øjet eller tab af melanin granulat i øjnene over tid. Dette kan forårsage øjne at blive lettere som du alder.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com