At fjerne huden Tag derhjemme

04/16/2012 by admin

Grimme buler på huden

Selv om en hud-tag, eller acrochordon, ikke er livstruende eller en medicinsk nødsituation, kan dens grimme udseende være pinligt eller generende. Disse bløde små knopper i huden stikker ud fra overfladen, vokser i områder som hals, lysken, øjenlåg, armhuler og under brysterne.

Huden tags er ikke knyttet til nogen sygdomme eller sundhedsmæssige betingelser men er forårsaget af faktorer som arvelighed, graviditet, alder eller vægtøgning. Nogle mennesker er afhængige af deres læger til at udføre ætsninger, opskæring, kvælstof-ansøgning og laser kirurgi for at fjerne hud-tags. Men disse procedurer koste en masse, så nogle ty til hjem retsmidler, der gør et godt stykke arbejde for at reducere den grimme udseende.

Fjernelse metoder

Den mest populære ældgammel metode til at fjerne huden tags er binde en snor rundt om det, indtil det tørrer op, skrumper og løsnes fra overfladen. Nemlig folk hvem er bange for at skære huden tags af sig selv, er dette en god mulighed. Hvis du er komfortabel med en saks, skal du bruge en tandtråd som snor til at binde hud-tag. Sørg for at snip fra bunden eller den sunde del af huden; Hvis det er for tykt, ikke skåret. I stedet bruge fælles hjem retsmidler til at gøre arbejdet.

Concoctions og løsninger

Nogle af de hjem programmer, der anvendes som retsmidler er lavet af ingredienser lige fra dit køkken eller spisekammer. Oregano olie er godt for at forebygge infektioner, bakterier og betændelser. Anvende det direkte til hud-tag med et stykke vat hver aften indtil huden tag tørrer og falder af. Den samme udbringningsmetode går til tea tree olie, klar neglelak og en ricinusolie--bagepulver blanding.

Apple cider eddike er også en farbar vej til tørring op hud-tag. Soak et stykke vat, og lad det blive på bump i 20 minutter. Ikke lægges i blød i en længere periode; huden kan blive irriteret fra apple cider eddike.

Huden tags er ikke en grund til alarm. Hvis du er usikker om brug af hjem fjernelse teknikker, er det altid bedst at konsultere en hudlæge, der kan kontrollere din sygehistorie, være opmærksom på eventuelle symptomer på selv remote sjældne genetiske sygdomme, ligesom Birt Hogg Dube syndrom--en betingelse for at udvikle hudlæsioner hele kroppen. Mennesker, der lider af denne lidelse har øget risikoen for kræft i nyrerne, lungerne eller kolon.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com