Sådan Sammenlign Medicare sundhedsplaner

05/12/2012 by admin

Medicare, den føderalt administrerede sundhedspleje program for ældre og handicappede, har mange muligheder. Mens de fleste vælger for at tage traditionelle Medicare, mange vælger Medicare privat sundhedsplaner, også kendt som Medicare fordel planer. Regne ud, hvor at begynde at sammenligne disse planer kan være skræmmende, men Medicare har en online plan finder værktøj, der sætter alle dine lokale Medicare fordel oplysninger lige ved hånden.

Instruktioner

• Foretage en opgørelse over hvad du har brug for fra en sundhedspleje plan. Hvis du har særlige sundhedspleje behov eller hvis du kræver særlig recepter, gøre dem til efterretning. Når du vælger en plan, vil du finde en, der kan give dig den omsorg, du har brug for med de mindste hindringer til den laveste pris.

• Log på Medicare websted (Se referencer) at bruge Medicares indstillinger plan-finder værktøj. Klik på ikonet "Sundhed & Drug planer" blå i venstre side på forsiden. Klik derefter på linket "Sammenligne sundhed planer & Medigap politikker". Herfra vil du blive taget til siden lanceringen af plan-finder værktøj. På højre side kan du finde hyperlinks til flere oplysninger om indstillingerne Medicare sundhedspleje. Tag dig tid til at læse igennem disse ressourcer.

• Klik på "Find & Sammenlign sundhed planer" når du har lært dig selv mere med hvordan Medicare fungerer. Hvis du har en Medicare kort og du ikke har noget imod at komme ind i dit private Medicare nummer, kan du vælge den personlig søgning. Ellers skal du klikke på "Begin General Plan søgning." Du skal ikke angive en Medicare for denne indstilling.

• Indtast de oplysninger, de beder om. Det vil bede om dit postnummer, fordi Medicare fordel planer er tilgængelige på grundlag af lokale, og prisen på planen kan påvirkes af hvordan du besvare nogle af spørgsmålene. Når du er færdig, skal du klikke på "Fortsæt". Du vil blive bedt om at gennemgå dine indtastninger, og hvis alt er korrekt, klik på Fortsæt. Hvis du har oplysninger om din receptpligtig medicin, har du mulighed for at angive den her. Hvis du ønsker at springe dette trin, kan du gå videre og klik på "Fortsæt til Plan liste."

• Sammenlign planer. Du vil nu blive præsenteret med en liste over alle Medicare fordel planer til rådighed i dit område. Denne liste vil omfatte plan navn, kontaktoplysninger, omkostninger, dækning oplysninger og vurderinger. Du kan selv tilmelde dig lige fra denne liste. Hvis du vil sammenligne planer side om side, kan du vælge op til tre planer ved at markere boksen til venstre for rækkerne og derefter klikke på "Sammenlign sundhedsmæssige fordele."

• Kalder din yndlings planer fra denne søgning individuelt, og stille spørgsmål. Dette er en chance for at forhøre sig om eventuelle begrænsninger i dækning for de vigtigste tjenester, du har brug for som forudgående tilladelse, og det er en mulighed for at vurdere deres kundeservice for dig selv.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com