Liste over kontaktlinse producenter

12/08/2010 by admin

Liste over kontaktlinse producenter

Kontaktlinser har ændret livet for millioner af synshæmmede personer. De giver folk med valgmuligheder og fleksibilitet, der ikke er tilgængelige med briller. Producenter af kontaktlinser fortsætte med at oprette nye tilpassede versioner, der gør leve med mindre-end-perfekte syn lettere. Uanset om du ønsker kontakter du kan erstatte dagligt eller har brug for specielle linser, gør en producent hvad den rigtige stil af kontakter for dig.

Bausch og Lomb

Bausch og Lomb er en af ældste amerikanske firmaer stadig opererer. Virksomheden begyndte i 1853 i Rochester, New York. Starter ud som en lille optisk butik, beskæftiger Bausch og Lomb nu næsten 11.000 medarbejdere med produkter i over 100 lande. Bausch og Lomb producerer fem kontaktlinse mærker: PureVision, SofLens, Optima, SilSoft og Boston. Disse mærker spænder fra silikone hydrogel linser til indbetaling-vibrationssikker kontakter. De appellerer til de fleste typer af vision korrektion, som bygningsfejl og bifocals. Der er endda et brand designet til børn og voksne, der har haft grå stær operation (SilSoft).

CIBA Vision

CIBA Vision er øjet pleje enhed af Novartis AG, og derfor er opbakning og ressourcer i en af de største healthcare selskaber i verden. Det blev etableret i 1980 og nu sælger over 1,9 milliarder linser om året. CIBA Vision fremstiller tre mærker: Air Optix, dagblade og FreshLook. Air Optix fokuserer på at fastholde fugt i øjet samt modstå indskud. CIBA Vision dagblade mærke tilbyder en daglige engangs kontaktlinser til standard øje korrektion, bi-focals eller en bygningsfejl. FreshLook mærke er en linje af farve kontaktlinser.

CooperVision

CooperVision er en division af CooperCompanies. I 2004 købte CooperVision okulær Sciences Inc., producenten af Biomedic kontaktlinse serien. CooperVision er den største producent af kontaktlinser til patienter med astigmatisms. Sammen med Biomedic linjen, de tilbyder fire familier af linser: fremme, Biofinity, klarsyn og Proclear. Mellem disse familier appellerer kontaktlinser til giver fugt og ilt til øjet samt linser nemlig dem hvem savn bygningsfejl eller sfærisk korrektion.

Johnson og Johnson

Starter i Buffalo, New York, i 1950 ' erne, er Johnson og Johnson Vision pleje Inc. vokset gennem årene. De noterede kontaktlinse business i 1981 med køb af Frontier kontaktlinser og er nu kendt for deres linje af Acuvue kontaktlinser, som Acuvue Oasys og Acuvue Advance. Acuvue bløde disponible kontaktlinser var verdens første engangs blød kontaktlinse. De har også skabt kontakter til bygningsfejl samt Bifokale linser. Acuvue mærket tilbyder 13 kontaktlinse sorter.

Wesley Jessen

Wesley Jessen VisionCare, Inc. er en producent af bløde kontaktlinser. De blev erhvervet i 2001 af CIBA Vision og nu producere deres kontakt linjer sammen med CIBA Vision. Wesley Jessen producerer præcision UV kontaktlinse samt Softmate linjen. Precision UV kontakter blokere op til 90 procent af skadelige UV-stråling. Wesley Jessen fremstiller også FreshLook farver og ColorBlends for dem interesseret i at ændre deres øjenfarve og FreshLook ColorBlends Toric for dem med en bygningsfejl.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com