Hvordan til at beregne, Hvornår kan jeg tage et hjem graviditetstest

04/21/2010 by admin

Planlægger at starte en familie er en spændende tid for et par. Det kan lidt tidskrævende for en kvinde, som hun forsøger at være opmærksom på ethvert signal, der tilbydes af sin krop, der kan indikere en graviditet. Udfordring i at gøre således, at oftentimes tidlig graviditet tegn kan spejle symptomerne på en modkørende periode. Desuden er det nemt at overbevise dig, at du har et symptom, hvis du er på udkig efter det. Hvis du er ivrig efter at vide, om du er gravid vil du vide, hvor hurtigt du kan tage en test.

Instruktioner

• Holde styr på din cyklus. Den gennemsnitlige længde af kvindens menstruation cyklus er 28 dage og hun vil typisk ægløsning på dag 14. Da ikke alle kvinder har en gennemsnitlig længde cyklus, du skal holde styr på hvor længe din cyklusser sidst. Du kan gøre dette ved hjælp af en kalender. Mark ned den dag du menstruation hver måned i flere måneder. Efter 3 måneder, Tæl antallet af dage mellem dine perioder at se nummeret. Hvis antallet er konsekvent 28 eller lige rundt der, kan du overveje at længden af din cyklus. At vide, hvornår du kan forvente din periode vil give dig en heads som til når du kan tage en graviditetstest.

• Figur din cyklus. Kortlægning vil tillade dig at spore din periode, hvis det er noget inkonsekvent. Ved at tage din temperatur hver morgen, kan du finde ud af, når du har ægløsning. Ægløsning kan angives af en stigning i din temperatur i midten af din cyklus. Mængden tid mellem Hvornår du har ægløsning og hvornår du menstruerer bør være konsekvent fra måned til måned. Kortlægning kan du vide, hvornår man kan forvente din menstruation, selv om der er en forsinkelse i din ægløsning.

• Læs vejledningen på graviditetstest på stof butik. Nogle graviditetstests kan du teste for graviditet op til 5 dage før din ubesvarede menstruation, mens andre fungerer, efter du har allerede glemt din menstruation. Første reaktion er et eksempel på en test, der reklamerer for sin evne til at afsløre en graviditet, før du går glip af dine periode. Jo tættere tager du en tidlig graviditet test at den dag din menstruation er, jo mere effektive bliver testen.

Tips & advarsler

  • Der er nogle tilfælde, hvor du kan få en negativ test tidligt og stadig blive gravid. Hvis din test er negativ, men du er stadig overbevist om, at du er gravid, teste igen et par dage efter din ubesvarede menstruation.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com