Hvordan at tilføje Psyllium til mad

08/26/2010 by admin

Hvordan at tilføje Psyllium til mad

Psyllium er en urt, der har mange medicinske anvendelser. Det har vist sig at hjælpe med forstoppelse, irritabel tyktarm, diarré, vægttab, hjertesygdomme og gigt. Det er en glimrende kilde til fiber, og det er den vigtigste ingrediens i flere populære supplerende fiber produkter, herunder Metamucil. Psyllium har også vist sig at hjælpe lavere kolesterol. Det hjælper mennesker, der ønsker at tabe sig ved at fungere som en appetit suppressor og daglige fiber for sund fordøjelse. Psyllium er meget nemt at tilføje til fødevarer, fordi det har næsten ingen smag, og indsættes nemt i pulverform.

Instruktioner

• Brug psyllium skallerne pulver første ting om morgenen til at hjælpe med vægt tab eller appetit kontrol. Læs etiketten af din psyllium pulver. Tag halvdelen af den daglige dosis (normalt en teske eller deromkring) om morgenen ved at blande det med vand og omrøring. Vent et par minutter at blive en smule sludgy og drikke det. Psyllium er flavorless, så hvis du ønsker nogle smag, tilsæt juice eller en all-naturlige, lav-kalorie sødestof. Følg med en anden glas vand og vente en halv time før du spiser noget.

• Rør psyllium pulver til havregryn eller drys over korn som en mulighed for morgenmad.

• Rør psyllium pulver i supper eller bruge det som du ville et krydderi til frokoster og middage. Fordi det har næsten ingen smag, det er meget alsidig og kan bruges i enhver form for parabol, fra mexicansk, at continental, til asiatisk, europæisk. Bare husk at holde sig inden for din daglige dosis.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com