Fase to kostplan for South Beach Diet

09/09/2010 by admin

Den South Beach Diet plan, lavet af Dr. Arthur Agatston, begynder med en restriktiv fase, Phase One, og udvikler sig til en mindre restriktiv fase for igangværende vægttab kaldet fase to. Fase et sidste for to uger og skrider til fase to. Hvis du er en teenager, barn, ammende mor, eller ikke har en masse vægt at miste, vil du begynde kost med fase to.

Nye valg

Under kosten fase to fortsætte du med at spise alle de fødevarer, du fik lov at spise i Phase One. Men der også nogle nye valgmuligheder, herunder genindføre lavere glykæmisk frugter som æbler, blåbær, jordbær, cantaloupe, ferskner, blommer og abrikoser. Også tilladt er mejeri i form af mælk (skimme eller 1 procent), yoghurt naturel (fedt fri eller lavt fedtindhold), "lys" frugt aromatiseret yoghurt (reduceret fedtfattig yoghurt med kunstigt sødede frugt) eller fedt gratis budding. Fase to omfatter pinto bønner eller black eyed ærter; og små mængder af korn såsom brune ris, vilde ris, hele hvede pasta, Onkel Sam korn, stål snit havregryn og små fuldkorns bagels. Rød vin eller halvsød eller Bittersød chokolade kan indtages lejlighedsvis. Kan spises ubegrænset protein ved hvert måltid. Som minimum har 1/2 kop af grøntsager på morgenmad og 2 kopper af grøntsager til frokost og middag. Hver dag, har én frugt valg og en korn valg, selv om du vil arbejde din vej op til tre valg af hver, hver dag. Hvert måltid kan omfatte en servering af fedt. Du kan have 1 1/2 kopper mælk eller andre mejeriprodukter portioner hver dag. Snacks er en ekstra mulighed. De kan være protein, grøntsager, nødder eller en frugt eller mejeri servering.

Grænser fortsat

Selv om dine valg på fase to er bredere, er der stadig nogle fødevarer for at undgå, herunder højere glykæmisk indeks frugter som bananer, rosiner og frugtsaft. Stivelsesholdige grøntsager fortsat skal undgås såsom roer, majs, gulerødder og kartofler. Produkter lavet med raffineret blomst og sukker, herunder de fleste brød, kager og korn (inklusive ris kager), er ikke tilladt. Undgå honning, syltetøj og gelé og is.

Hvorfor fremskridt?

Det er vigtigt at begynde i fase to, hvis det er relevant for dig, eller at du fremskridt til fase to, hvis du begyndte kost på Phase One. Vægten er gået tabt mere langsomt på fase to af kosten, men de ekstra fødevarer bidrage til at give sort, som er vigtigt ernæringsmæssigt og holde fra at kede dig med din kostplan. Ifølge Dr. Agatston, bør selv folk, der har en stor mængde af vægt miste forblive på Phase One for kun to måneder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com