Når at annoncere en graviditet

03/14/2010 by admin

Ordentlig tid til at annoncere din graviditet afhænger for en stor del af hvad du føler dig tryg med. På grund af risiko for falsk-positiv graviditetstest og tidlig aborter, bør du vente, indtil du har bekræftet graviditeten, behandlet eventuelle bekymringer med din læge og absorberes oplysninger før fortæller de fleste venner og familiemedlemmer.

Fortælle far-til-være

Ideelt set bør far skal være en af de første mennesker du fortælle. Planlæg at fortælle ham, når to af du er alene. Tillad far-til-være tid til at absorbere information, især hvis graviditeten var ikke planlagt.

Fortæller nære venner

Fortæl venner eller familiemedlemmer, du er tæt på om graviditet som et middel til at tale om tidlig graviditet bekymringer du har. Fordi odds for spontan abort er meget højere i første trimester, ville disse ideelt set være mennesker, der kunne påtage byrden med dig hvis du skulle mislykkes, eller har en ellers vanskelig graviditet.

Fortælle forældrene

Vente med at fortælle dine forældre og svigerforældre indtil efter de første trimester er overstået på 14 uger. En ferie eller andre familie begivenhed kan være en god anledning.

Fortæller din chef

Ifølge life.familyeducation.com, skal du fortælle din chef i andet trimester, når graviditeten er størknet, men før du er begyndt at vise.

Fortæller fremmede

Det er usandsynligt, du bliver nødt til at nævne din graviditet til fremmede, indtil du er i din tredje trimester og viser. Før det, kan du få akavet ser fra folk bange for at spørge, hvis du forventer eller blot overvægtige.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com