Menneskelige parasit udrensning

11/28/2010 by admin

Der er en utallige antal parasitter, der potentielt kan angribe din krop. Det anslås, at de fleste mennesker har mindst én type af parasitiske infektion, måske mere end én. De fleste af disse har tendens til at være milde, men enten måde, disse er ting, du ikke ønsker i din krop. Det er derfor menneskelige parasit udrensning er vigtigt.

Mindre dødbringende

De fleste parasitter er ikke dødbringende på alle, de kan bare give en ulempe for dig. Et eksempel er Giardia. Giardia er en enkelt encellede organisme, der kan undertiden angribe den menneskelige krop. Det typisk kommer ind i kroppen gennem drikkevand, og forårsager mave problemer, herunder kvalme, diarré, syre fordøjelsesbesvær. Ringorm er en anden type af parasitiske infektion, der er ofte indgået fra dyr. Det er ofte karakteriseret ved pink ringe, som er udslæt og kan være meget kløende.

Mere dødbringende

Hageorm kan være potentielt dødelig for mennesker. Antallet af dødsfald om året er lille men det er en reel risiko. Hageorm typisk medføre døden ved forårsager anæmi. Bændelorm har også potentiale til at forårsage død, som gør de fleste orme, hvis de lægger æg. Disse æg kan rejse andre steder i kroppen og forårsage skader på steder som hjernen.

Kontraherende

Metode til ordregivende de fleste parasitter er ganske enkel: spise eller drikke forurenet mad eller vand. Alt for ofte er tilfældet, en forbruger mad fra en dårlig kilde, og ikke koge kød nok til at dræbe parasitter eller æg, der kan være i maden. Andre parasitter som Giardia er ofte indtages af drikkevand fra vandløb, selv om det er muligt for dem at komme gennem den offentlige vand-system så godt. Dette er endnu en grund, at maden skal komme fra en ren kilde og dit vand skal filtreres.

Identifikation

Der er mange symptomer, du kan have en parasit. Det mere ekstreme kan inkludere manglende evne til at få vægten, eller et pludseligt fald i vægt med ingen ændring i kost eller motion. Også, nogle parasitter er vågen når vi sover, og dermed kan forårsage person bliver pludselig, helt vågen midt om natten, ofte sveden og overophedet. Andre mildere symptomer omfatter: anæmi, blodig afføring, kløe omkring anus, og anfald af diarré.

Fjernelse

Der er mange urter, der kan bidrage til at fjerne parasitter. Disse urter hovedsagelig skabe et miljø, som parasitten antipatier, og dermed får det til at forlade kroppen. Forny Life's Paragone er et produkt, der kan bidrage til at skabe dette miljø. Du kan også prøve en parasit Zapper, som potentielt kan bidrage til at dræbe parasitter direkte. Du bør gøre masser af forskning, hvis overvejer zapper, og husk, at disse produkter ikke er bestemt til at behandle, forebygge eller helbrede sygdomme.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com